• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2024

11:54

Kurtijevi batinaši divljaju! Uhapsili Srbina pred sinom, pretukli ga skoro na smrt!

AP/printscreen

Politika

Kurtijevi batinaši divljaju! Uhapsili Srbina pred sinom, pretukli ga skoro na smrt!

Podeli vest

Srbin I.M. iz sela Kajkovo kod Leposavića, na severu Kosova i Metohije, morao je sinoć da zatraži medicinsku pomoć jer su ga pripadnici takozvane "kosovske policije" Aljbina Kurtija tukli prilikom privođenja!

Zamenik direktora tzv. "kosovske policije" za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da je I.M. iz Kajkova priveden zbog navodnog "ometanja službenog lica u vršenju dužnosti" i da je nakon saslušanja sinoć oslobođen.

I.M. je za Tanjug izjavio da ga je patrola zaustavila na magistralnom putu koji vodi ka Leposaviću i dodao da su ga tom prilikom tukli. On je nakon što je saslušan, kako je rekao, morao da zatraži medicinsku pomoću u Domu zdravlja u Leposaviću. U momentu privođenja, dodao je, bio sa svojim sinom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kurtijev jurišnik napao Lajčaka! Grenel odgovorio snažnom porukom lažnom premijeru
Politika

Kurtijev jurišnik napao Lajčaka! Grenel odgovorio snažnom porukom lažnom premijeru

Ričard Grenel, bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, nazvao je ''napadom'' izjave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija o sastanku specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka sa predstavnicima Radne grupe Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 35 i delegacije Srba sa KiM.

15.02.2024

09:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija