• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

10:45

(VIDEO) General sa hrvatskom putovnicom potvrdio: Da, tražimo sankcije za Srbiju!

Printscreen

Politika

(VIDEO) General sa hrvatskom putovnicom potvrdio: Da, tražimo sankcije za Srbiju!

Podeli vest

Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba, potvrdio je da su predstavnici takozvane liste "Srbija protiv nasilja" tražili od nemačkog izaslanika Manuela Saracina sankcije za Srbiju!

- Taj put u Brisel ili sutra u Pariz ili u Berlin je način da se vrši pritisak, da se pridobije naklonost koliko je god moguće i da u tom odmeravanju da li je važniji interes nemačkog krupnog kapitala u Srbiji ili to što će pisati u nemačkim novinama o represivnom sistemu u državi u sistemu gde njihov krupni kapital ima interese to je stvar na kojoj treba da se radi - rekao je Ponoš, gostujući na tajkunskoj televiziji i tako potvrdio da je tražio sankcije za Srbiju i njen narod.

 

 

Kako smo ekskluzivno objavili, đilasovci su juče na sastanku sa Saracinom tražili sankcije za Srbiju, odnosno da Nemačka i druge zemlje EU povuku svoje investicije iz naše zemlje, zbog čega bi stotine hiljada ljudi ostalo bez posla. Osim toga, zahtevali su i da posebna "istražna komisija" dođe u Srbiju povodom njhovih laži o navodnoj "izbornoj krađi". O ovome čitajte JEDNIM KLIKOM OVDE.

Osim Ponoša, sve ove informacije potvrdio je i SRĐAN MILIVOJEVIĆ - ČITAJTE OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija