• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2024

17:43

Mirković: Naš narod kaže, "ko laže taj i krade", a danas je Dragan Đilas još jednim svojim primerom, potvrdio tu poslovicu!

printscreen

Politika

Mirković: Naš narod kaže, "ko laže taj i krade", a danas je Dragan Đilas još jednim svojim primerom, potvrdio tu poslovicu!

Podeli vest

Član Privremenog organa grada Beograda, Aleksandar Mirković, ističe da tajkun Dragan Đilas ne samo što laže nego i krade.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Naš narod kaže, "ko laže taj i krade", a danas je Dragan Đilas još jednim svojim primerom, potvrdio tu poslovicu. Samo će se teško ustanoviti da li više voli da slaže ili da nešto zloupotrebom položaja, strpa u svoj džep. 


Nevorovatna lakoća izgovorenih laži, pomešana sa izlivima mržnje, jasno pokazuju koliko je nemoćan, ali i svestan da više nikada neće biti u prilici da bude vlast ni na nivou mesne zajednice. 
Monstruozna laž da je on pobedio i da je opozicija dobila preko 500 hiljada glasova, previše je i za taj mašinski mozak, koji očigledno živi u svom nekom paralelnom svetu gde ga još neko poštuje, veruje mu i gde je on i dalje na vlasti. 


Pokušao sam da nađem računicu kojom se ovaj tajkun vodio, ali to jednostavno nije moguće. Čak i da je spajao glasove svih lista, osim liste SNS i SPS kako kaže, ne bi dobio taj broj ljudi koji njega navodno podržava. 


Oni koji su se nalazili na opozicionim listama nazivali su baš njega žutim lopovom, kriminalcem, izdajnikom Srba i Srbije, prevarantom, prozapadnim potrčkom i otiračem za noge ispred stranih ambasada, pa nije jasno kako rezultate tih lista može da pripiše sebi, a o njemu misle sve najgore? 
Čini se da bi za šaku vlasti, još malo trgovine sekundama, još po koji milion na onih već priznatih 619 miliona evra, pristao na sve i prešao preko svega toga, jer za njega vlast nema cenu. 
Međutim ni to ne bi bilo dovoljno, jer je pobeda politike Aleksandra Vučića bila ubedljiva, jasna i nedvosmislena i to za 41.810 glasova više, odnosno 5,46% više, ili u mandatima - 6 mandata više. 
Ako je Đilas spreman ovako da manipuliše, otvoreno laže i vara narod na očiglednim brojevima, pitanje je šta bi sve radio da se opet dočepa novca građana. 


Na svu sreću odgovor na to pitanje nećemo dobiti, jer će on ostati samo ružna politička prošlost, jer građani žele sigurnu i uspešnu budućnost koju jedino garantuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka" - ističe u saopštenju Mirković. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija