• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2024

11:51

"Srbija protiv nasilja" traži ukidanje države Srbije!

printscreen

Politika

"Srbija protiv nasilja" traži ukidanje države Srbije!

Podeli vest

Drekavac iz Skupštine Srđan Milivojević, član Demokratske stranke, rekao je na tajkunskoj N1 da se zna kako su se izbori završili u Makedoniji- "međunarodna zajednica je rekla da moraju da formiraju tehničku vladu koja će da organizuju fer izbore", tražeći tako direktno ukidanje sopstvene države!

Nakon što je opozicija okupljena oko tajkuna Dragana Đilasa na sastanku sa specijalnim izaslanikom nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuelom Saracinom zatražila da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije, oglasio se i đilasovac Srđan Milivojević koji je izrazio želju da stranci dođu, lupe rukom i formiraju vladu u Srbiji!

– Znamo kako se to u Makedoniji završilo. Izvinite, vi kao vlada niste sposobni da organizujete izbore. Moramo da formiramo tehničku, prelaznu vladu. To je nešto ka čemu cela ova situacija vodi. Dakle tu postoji trenutak kada neko iz sveta kaže „ovako dalje ne može, vi morate da sednete, da se dogovorite“ jer postoji čitav niz akcija koje i te kako mogu da pogode režim, a jednog trenutka i u Makedoniji su morali da sednu za sto sa tim istim Gruevskim, ali došao je neko iz sveta, lupio rukom i rekao „ovako ne može, mora neka prelazna tehnička vlada - otkrio je Milivojević plan i ono čemu se nadaju đilasovci i tako potvrdio saznanja da đilasovci traže od stranaca da se Vučić uništi i da je zato najbolje uvesti sankcije.

Podsetimo, đilasovci su pre nekoliko dana na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije!?! Ovo nam prenosi izvor koji je lično prisustvovao sastanku!

Predstavnici tzv. "Srbija protiv nasilja" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju! Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!

Izvor Informera kaže da je bilo strašno slušati šta sve i kako Zdravko Ponoš, Marinika Tepić i ostali govore o Srbiji.

- Ponoš je više puta ponovio da su izbori u Beogradu pokradeni i da Vučić mora da bude razvlašćen! Naravno, nikakav dokaz za krađu nije imao... Tražio je Ponoš da se Srbiji odmah uvedu što strožije sankcije i da se povuku sve nemačke investicije jer bi to, kako je rekao, najbrže dovelo do smene Vučića - prenosi naš izvor i kaže da je Marinika Tepić na istom sastanku tražila da Brisel zvanično zahteva od Beograda da dozvoli međunarodnu istragu izbora u Srbiji i da pošalju "specijalnu istražnu misiju" u Beograd!?!

- Ona je rekla da bi to dovelo Vučića u jako tešku situaciju, jer ne bi smeo da prihvati međunarodne istražitelje - kaže naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija