• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2024

10:27

Bolje da idemo na izbore! Vučić o vlasti u Beogradu: Ne sme da bude kao 2008!

Tanjug

Politika

Bolje da idemo na izbore! Vučić o vlasti u Beogradu: Ne sme da bude kao 2008!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je razgovarao sa predstavnicima pobedničke liste ''Beograd ne sme da stane'' i da ih je zamolio da razmotre da se ide na nove izbore u Beogradu, jer moramo da negujemo demokratiju zbog sebe i da ne dozvolimo da se ponovi 2008. godina.

- Vi imate stranačke organe, moja molba za vas je da razmotrite ono što ću reći sada i ono što sam vama rekao i juče i danas, a to je da nam se ne ponovi 2008. godina, neko će nazvati nelegitimno formiranje vlasti, a to je bio čist lopovluk kada su demokrate i socijalisti formirali vlast, uprkos sporazumu koji su socijalisti imali sa jednom drugom strankom, rekao je Vučić.

On je istakao da takva vrsta "lopovluka" Srbiji više nikada nije potrebna.

- Znam da vi imate većinu, što ćete i pokazati koliko danas ili sutra, jer verujem da će neki od tih ljudi da se priključe vašem pokretu i vašoj listi, ali je veoma važno da se ide na nove izbore, jer bolje i da izgubite vlast nego da učestvujemo u toj vrsti krađe izbora kako je Srbija videla 2008. godine. To je moj savet i moja molba za vas, rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija