• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

09:07

Izbori su za njih sprdnja! Tražili hitno ponavljanje beogradskih izbora, a sada traže odlaganje za septembar?!

Informer

Politika

Izbori su za njih sprdnja! Tražili hitno ponavljanje beogradskih izbora, a sada traže odlaganje za septembar?!

Podeli vest

Gostujući na tajkunskoj televiziji N1, NATO general sa hrvatskom putovnicom istakao je da bi ponavljanje beogradskih izbora trebalo odložiti za septembar

Zdravko Ponoš: "Kako vreme odmiče, sve se više produžava i vreme kad mogu da se održe izbori od momenta kad vlast počne da stvara uslove za to. Kako sad stvari stoje, ne verujem da pre jeseni mogu da se stvore."

N1: "A koji bi vam datum odgovarao u ovim zakonskim okvirima?"

Zdravko Ponoš: "Nama bi trebao leks specijalis koji bi omogućio da se izbori sprovedu u septembru i da se isti dan održe i lokalni izbori u ostatku Srbije. To bi bila dobra volja, do juna je vremena mnogo manje."

 

 

Još jednom je dokazano da njima narod ove države nije prioritet. NJima je samo bitno da se dokopaku fotelja, pa im je za to potrebno još vremena - do septembra. Mora da se ide kod stranaca, kleči, moli, da im pomognu da dođu na vlast... Treba im vremena da smisle nekakvu strategija kako da prevare građane da glasaju za njih. Samo je to važno, ni u malom mozgu im nije da Beograd mora da radi, da se razvija, gradi, mora grad da živi do tog njihovog septembra... 

 Ali neće im uspeti! Sami govore dovoljno o sebi - narod sve dobro vidi i sve dobro zna! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija