• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2024

11:15

Opoziciji ne odgovara nijedan datum za izbore! Palma: Oni bi da ih Evropa dovede na vlast, ali ne glasa Evropa, već građani Srbije!

informer.rs

Politika

Opoziciji ne odgovara nijedan datum za izbore! Palma: Oni bi da ih Evropa dovede na vlast, ali ne glasa Evropa, već građani Srbije!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je na opozicionoj strani u Srbiji i šuto i rogato, što bi naš narod rekao!

-  Jedni su da su uvedu sankcije Srbiji, da se Srbi proglase za genocidan narod i da priznaju nezavisno Kosovo, a drugi su protiv svega toga. Oni mogu da lažu, da menjaju programe, ali narod ne mogu da zamene. Isti taj narod koji je glasao u decembru, glasaće i na novim izborima. Kažu „ ne odgovara im 28. april“. A koji datum vama odgovara za izbore ? Nijedan. Opoziciji bi jedino odgovaralo da Evropski parlament kaže „ovi ljudi su dobri i kooperativni“ i da ih uvede u vlast i u Beogradu i na republičkom nivou. Ali ne glasa Evropa na izborima u Srbiji već građani Srbije - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u emisiji „Politikon“ Palme plus.

Foto: informer.rs

 

Inače Marković je gostovao u studiju televizije koju je osnovao prvi put posle 12 godina.

- Šta je program opozicije – Vučiću pederu ... Jel to program. Mogu svi iz opozicije da se uhvate za ruke i godinu dana da skandiraju, ali to ne prolazi. Prolaze dela i realizacija. Građani Beograda ne treba da se opredeljuju za i protiv. Građani Beograda treba da glasaju za program, za viziju, za ljude koji ne mrze Srbiju, koji ne mrze ni Evropu, ali ne daju na sebe i ne daju nepravdu. Pokret za državu i narod, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić je neophodan da svi oni koji dobro misle ovoj državi budu na jednoj strani. Jedinstvena Srbija će biti na toj strani kao što je uvek bila na strani Srbije i njenih građana i na strani dela - poručio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija