• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2024

12:18

Vidimo se na sudu! Vesić najavio tužbu protiv Slobodana Georgieva

Pedja Milosavljević

Politika

Vidimo se na sudu! Vesić najavio tužbu protiv Slobodana Georgieva

Podeli vest

Ministar Goran Vesić najavio je da će tužiti urednika Nova Slobodana Georgieva.

Vesić se po drugi put oglasio sa platformi Iks sa jasnom porukom za Georgijeva.

Post prenosimo u celosti.

"Objavili ste foto-montažu mog navodnog tvita. Da ste želeli mogli ste lako da proverite da je to laž. Samo je trebalo da uđete na moju lajnu i pročitate moje objave od 12. marta i videli biste da je to što ste objavili foto-montaža. Znali ste da je to laž jer vam je na to ispod vaše objave ukazalo nekoliko ljudi ali ste i dalje tu foto-montažu imali u svojoj objavi kako bi je videlo što više ljudi. Svesno ste to radili i namera vam je bila da me povredite i da klevećete. Uklonili ste objavu tek kada sam objavio da ću da vas tužim. 

Vidim da znate šta će sud da presudi. Ja ne znam. Ali znam da ću da vas tužim jer ste me povredili. Bio sam četiri godine šef kabineta Zoranu Đinđiću, dugo jedan od njegovih najbližih saradnika i doživaljavao sam ga kao oca. Vi ste sve ovo uradili da biste me povredili jer nikome, pa ni vama neću da dopustim, da nekažnjeno laže o mom odnosu i mojim osećanjima prema Zoranu Đinđiću.

Što se tiče Sportskog žurnala obojica znamo da je to istina. Na moju radost, a na Vašu žalost nismo jedini koji to znaju.

Nadam se da nećete da zloupotrebljavate medije u kojima ste urednik za vaš lični obračun sa mnom.

Pozdrav i vidimo se na sudu".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija