• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

12:37

Vređali profesora Radenovića rečima: "Idi bre kući čoveče!" Nevaspitanju i bezobrazluku opozicije nema kraja! (VIDEO)

Tanja Andric

Politika

Vređali profesora Radenovića rečima: "Idi bre kući čoveče!" Nevaspitanju i bezobrazluku opozicije nema kraja! (VIDEO)

Podeli vest

Haos u Skupštini ne jenjava. Opozicija sve gora i nekulturnija. Da li ovo što se trenutno dešava ima bilo kakve veze sa politikom? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Pavle Staničić i analitičar Veljko Jovanović.

Advokat Pavle Staničić rekao je da ovaj cirkus traje već drugi dan!

Foto: Tanja Andric

Pavle Staničić

-Najpre nepoštovanje prema Stojanu Radenoviću! I godine i titula i sva njegova karijera... Trebalo je da pomognu čoveku da se snađe u situaciji u kojoj se našao, a oni mu nisu dali da radi svoj posao. Oni čine sve da onemoguće rad Skupštine. Dolazi se do zamene teza. Navodno: policija njih ne sme da dira! Policija nije ni reagovala dok oni prvi nisu počeli da prave haos. Šta bi bilo da se policija nije isprečila između gospodina Radenovića i opozicionara? Gospodinu Radenoviću su rekli: Idi bre kući čoveče! To je potpuno nepoštovanje tog čoveka i institucije kojom on predsedava. Oni su odabrali svoj način delovanja, a ja mislim da im to ništa dobro neće doneti- rekao je Pavle Staničić.

Analitičar Veljko Jovanović rekao je da već drugi dan zaredom cela srpska javnost svedoči nasilju koje se planski sprovodi u Skupštini.

Foto: Tanja Andric

Veljko Jovanović

-Oni su navikli na blag tretman svih institucija. Kad su izneli statuice Oskara samo su okrenuli priču na sebe. Oni treba da dobiju Oskara za najveće lažove. Oni se ponose tim zviždanjima, urlicima, psovkama, pretnjama doktorima nauka... Šta bi ta opozicija uradila našoj državi kada bi došla na vlast? Najveći problem srpske opozicije su oni sami jer nemaj nikakav plan za boljitak i napredak naše države. Ne možete vi da se krijete iza svojih poltrona. Ljudima kojima nije najveća čast da budu poslanici u svojoj zemlji, da predstavljaju svoj narod, onda ne možemo očekivati ni da se dolično ponašaju. Ovakve scene ekstremnog nasilja ne možemo da vidimo nigde drugde. Opozicija je, kako je rekao gospodin Orlić sama sebi kazna. Ako osporavate legitimitet Skupštine, zašto ulazite u nju, zašto uzimate dnevnice?- rekao je Jovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija