• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2024

12:16

Videla je Srbija ko su siledžije i divljaci! Orlić o nasilju opozicije: Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba

Tanjug

Politika

Videla je Srbija ko su siledžije i divljaci! Orlić o nasilju opozicije: Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić obratio se poslanicima u Skupštini Srbije nakon još jednog skandaloznog ispada opozicije.

Sve je počelo kada je udarna igla "Srbije protiv nasilja" iz Trstenika Miroslav Miki Aleksić u jednom trenutku ustao iz poslaničke klupe i zaleteo se ka predsedavajućem Stojanu Radenoviću.

Njega je obezbeđenje sprečilo u nameri da priđe predsedavajućem, a Aleksić je tom prilikom udario jednog od pripadnika obezbeđenja!

Orlić se obratio poslanicima i istakao da opoziciji veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, nije potrebna.

- Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba. Ali videla je Srbija ko su siledžije, divljaci, huligani i nasilnici najobičniji. Jel vas nije sramota? - rekao je Orlić, pa nastavio:

- Čoveka koji je za svako poštovanje, da se zalećete kao rulja najobičnija, jel vas nije sramota da se tako ponašate? Malo vam je bilo da kidišete na žene, da ženi razbijete glavu na ulici zato što nosi obeležja SNS, da razbijete glavu nekome zato što nosi ime Aleksandra Vučića. Nego ste našli na Stojana Radenovića, kom niste dostojni vrata da otvorite, niti kaput da pridžite, bednici jedni najobičniji, njega da napadate, pa treba da vas je sramota sve zajedno. I vas, i sve koji vas poznaju. Bruko i sramoto jedna.

 

Orlić se zatim obratio Stojanu Radenoviću, koga je "zamolio" da poslovnik ne primenjuje strogo prema opoziciji, jer kako je već rekao sami su sebi najveća muka i najveća nevolja.

- Ne morate gospodine Predsedavajući, vi ovaj poslovnik primenjujete strogo prema njima, ovakvi kakvi su, ponoviću, sami su sebi najveća muka i najveća nevolja, al Srbija ne da da je gaze, Srbija je sama rekla, zato je birala Aleksandra Vučića, slobodu, dostojanstvo i poštovanje, a vas najgore od najgorih poslala tamo gde vam je mesto. Ostaćete tamo, zadržaćete se neko vreme, a bojim se što se tiče vašeg političkog veka, doveka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija