• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2024

13:18

Srbomrzac traži da UEFA izbaci Srbiju sa Eura! Političar pljuvao po Novaku, sada mu smetaju i "orlovi"!

Starsportphoto, Printscreen

Politika

Srbomrzac traži da UEFA izbaci Srbiju sa Eura! Političar pljuvao po Novaku, sada mu smetaju i "orlovi"!

Podeli vest

Nekadašnji funkcioner u vladi Srbije i osvedočeni srbomrzac Ivan Videnović priziva diskvalifikaciju fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva!

Nekadašnji pomoćnik ministra nauke i zaštite životne sredine u vladi Vojislava Koštunice smatra da UEFA ima razloga da izbaci Srbiju sa Evropskog prvenstva, koje je na programu od 14. juna do 14. jula.

Videnović se ovim povodom oglasio na platformi "Iks".

- Zbog odigravanja prijateljske fudbalske utakmice između reprezentacija Rusije i Srbije, UEFA će razmotriti kaznene mere za reprezentaciju Srbije. U opticaju su mogućnosti od diskvalifikacije sa EP2024 do nastupanja u neutralnom dresu, pod zastavom UEFA - napisao je Videnović, iako se protiv našeg saveza ne vodi nikakav postupak.

 

 

Čak je predsednik UEFA Aleksandar Čeferin istakao da Srbija ima pravo da igra protiv koga god želi.

To nije u našoj nadležnosti. Srbija takođe može da igra protiv vas, protiv mene ili bilo koga drugog u ovoj prostoriji. Pravno gledano, mogu da rade šta žele. Zašto je to problem? Zašto je problem da mladi ljudi dođu i igraju fudbal - odgovorio je krajem januara Čeferin na pitanje britanskog "Gardijana".

Ovo nije prvi put da nekadašnji član G17+ pokazuje da ne može da podnese uspeh srpskih sportista. Tako je svojevremeno pljuvao, vređao i omalovažavao najboljeg tenisera svih vremena i najboljeg sportistu u istoriji naše zemlje Novaka Đokovića, a kasnije je napadao i srpske odbojkašice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija