• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

11:40

Nasiljem protiv Srbije unosi pometnju: Blokovi 21 i 22 nisu i neće ostati bez pešačkog prelaza! (VIDEO)

video printscreen

Politika

Nasiljem protiv Srbije unosi pometnju: Blokovi 21 i 22 nisu i neće ostati bez pešačkog prelaza! (VIDEO)

Podeli vest

Stanari Blokova 21 i 22 sa Novog Beograda su svojevremeno bili zaplašeni, kada je opozicija putem svojih medijskih glasila pokrenula kampanju zastrašivanja putem senzacionalističkih naslova poput: "Uklonjeni su pešački prelazi, ugrožena je bezbednost dece"

 Ove neproverene tvrdnje su unele pometnju, a nas podstakle da istražimo da li je zaista tako i da li meštani ovog kraja imaju potrebe da se osećaju ugroženo? 


Jedan od komšija nam je pokazao kako ne samo da nisu uklonjeni pešački prelazi u Bulevaru Zorana Đinđića već je ceo ovaj deo uređen sa ciljem još veće bezbednosti svih onih koji ovde žive.

Pešaki prelaz je veoma važan za građane ovog dela Novog Beograda, jer vodi do dva vrtića, škole, prodavnica i Pošte." Iz inicijative "Ne davimo Beograd" su širenjem ovakvih dezinformacija uneli nemir kod svih koji ovde žive, ali prelazi ne samo da nisu sklonjeni već je Bulevar i proširen na tri trake, a takođe su dobili i semafor kod pešačkog prelaza, tako da je bezbednost višestruko povećana. Posebno je važno što je na ovaj način povećana sigurnost najmlađih sugrađana i omogućeno je bezbedno cirkulisanje između dva bloka. U Bloku 22 je takođe postavljen novi pešački prelaz zajedno sa semaforom, kao i novi parking. Kako je naš sagovornik istakao, kao nekome ko živi u ovom kraju njemu mnogo znači što može na bezbedan način i bez problema da pređe prošireni Bulevar Zorana Đinđića, kako on tako i njegova porodica i da je veoma zadovoljan ovim novostima i promenama koje obuhvataju ova dva bloka na Novom Beogradu. 


Svi koji žive i prolaze ovim delom grada bi trebalo da znaju da su sigurni, bezbedni i da je ovo još jedan šupalj pokušaj koalicije "Nasiljem protiv Srbije" da ovakvim iznošenjem neistina pokušavaju da unesu strah, nemir i nesigurnost kod građana Beograda, ali da im to neće poći za rukom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija