• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2024

22:38

I voditelj Nove S ostao u čudu što đilasovci traže pomeranje izbora za jesen: Kako to sad?! (Video)

printscreen Twitter

Politika

I voditelj Nove S ostao u čudu što đilasovci traže pomeranje izbora za jesen: Kako to sad?! (Video)

Podeli vest

U jutarnjem programu tajkunske Nove S voditelj je bio zatečen zahtevom Đilasovaca za pomeranje datuma izbora

Voditelj Nove S uputio je "ponoševcu" Slobodanu Cvejiću pitanje:

- Početkom marta, kada je pominjan 28. april kao mogući datum izbora, složno ste izašli sa porukom da je to neprihvatljiv datum, tražili ste 2. jun, niste tražili ni spajanje izbora a sada imamo predlog opozicije da izbori budu u septembru zajedno sa lokalnim. Šta se tu promenilo?

Na to mu je Slobodan Cvejić, poslanik Zdravka Ponoša odgovorio:

- Ni taj zahtev nije formalno ispostavljen ali ono što se desilo jeste da je vreme isteklo, određeno vreme je isteklo...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija