• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2024

09:33

Petrović raskrinkao prljave laži Aleksića: Napada Vučića, a njegov gazda Đilas pozira sa kriminalcima! Ove fotografije su jasan dokaz!

24sedam/ Nebojša Bakarec

Politika

Petrović raskrinkao prljave laži Aleksića: Napada Vučića, a njegov gazda Đilas pozira sa kriminalcima! Ove fotografije su jasan dokaz!

Podeli vest

Član predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Luka Petrović odgovorio je na sramne navode Miroslava Aleksića o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Čitajući po ko zna koji put Aleksićeve laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, morao sam tu moralnu gromadu da podsetim ko uživa da se slika sa dokazanim, opasnim i ozbiljnim kriminalcima. Pa gle čuda, niko drugi nego njegov šef  Dragan Đilas. I to ne samo sa jednim kriminalcem nego možemo album da napravimo. Za razliku od tebe, lažove Aleksiću, ovo nije fotomontaža, ovo su prave slike, gde tvoj šef srdačno, sa osmehom od uveta do uveta, ponosno pozira sa dokazanim kriminalcima. Ali ajde da krenemo redom:

Susret i fotografija sa Vladom Japancem

Đilas se u novembru 2020. godine sastao i fotografisao sa krimosem Vladom Japancem, i to ispred prostorija njegove stranke SSP u Kralja Milana. Nekoliko sati posle sastanka sa Đilasom, Vlada Japanac , koji se prvi put pominje u "Beloj knjizi" MUP-a" još 2001. godine kao pripadnik Zemunskog klana, je uhapšen i mediji su izvestili da ga čekaju 4 godine zatvora. Uhapšen je na osnovu međunarodne poternice i to zbog izdržavanja zatvorske kazne od 2 godine i 10 meseci zbog krivičnog dela iznude, i godinu i tri meseca zbog sprečavanja službenog lica u izvršenju službene radnje. Vlada Japanac ima ozbiljan i bogat kriminalni dosije u kojem su brojna teška krivična dela. U zatvorima je proveo niz godina.

Foto: 24sedam/ Nebojša Bakarec

 

 

Najbliži saradnik uhvaćen sa kilogramima droge

Milutin Bakić, jedan od najbližih Đilasovih stranačkih saradnika, uhapšen je 30.04.2020. zbog toga što je švercovao 66 kilograma marihuane. 

Foto: 24sedam/ Nebojša Bakarec

 

 

Bivšeg šuraka posećivao u zatvoru

Milan Dabović, bivši šurak Dragana Đilasa, uhapšen je 16.09.2016. na Brankovom mostu sa 2,4 kilograma čistog kokaina. Dabović je osuđen na 6 godina zatvora. Đilas ga je više puta posećivao u zatvoru i nosio mu potrepštine i hranu.

Foto: 24sedam/ Nebojša Bakarec

 

 

Bivši član glavnog odbora SSP hapšen zbog droge

Novak Filipović, bivši član Glavnog odbora Đilasove SSP, iz Pančeva, decenijski prijatelj Marinike Tepić, je hapšen pod optužbom za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom hapšenja je zaplenjeno 1,4 kilograma droge, i velika količina municije. Đilas se više puta slikao sa Filipovićem.

Foto: 24sedam/ Nebojša Bakarec

 

 

Osuđivani nasilnik pripadnik obezbeđenja SSP

Mediji su 30.07.2021 izvestili da je osuđivani nasilnik Dušan Jeremić, pripadnik obezbeđenja lidera SSP, Dragana Đilasa. Jeremić je član SSP. Dušan Jeremić se time javno hvalio na društvenim mrežama i u medijima. Na fotografijama sa protesta SSP, Đilas i Marinika su se više puta našli u društvu Dušana Jeremića koji je osuđivan zbog više krivičnih dela, zbog čega je boravio u zatvoru. Đilas se slikao sa Dušanom Jeremićem.

Foto: 24sedam/ Nebojša Bakarec

 

 

E ovo je lažovu Aleksiću istina. Izgleda da svi vi bolujete od iste bolesti priviđanja. Tako se tvojoj Mariniki Tepić priviđala pobeda u Beogradu, kao i onomad marihuana u Moroviću. Poslednji put joj se predsednik Vučić priviđao iza zavese u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike.

Jedino Miroslave Aleksiću što će tebi i tvojima biti kristalno jasno pred očima to je ubedljiva pobeda 2. juna liste Aleksandar Vucic - Beograd sutra - navodi Luka Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15