• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2024

18:28

Kiša će se sručiti na ove delove Srbije! Poznato kada možemo očekivati sunce i lepše vreme

Tanjug/Vladimir Sporčić

Društvo

Kiša će se sručiti na ove delove Srbije! Poznato kada možemo očekivati sunce i lepše vreme

Podeli vest

Do kraja dana u delovima Vojvodine, na istoku Srbije i u Metohiji očekuje se lokalna i kratkotrajna pojava kiše i pljuskova. Ovi sistemi se u severozapadnoj visinskoj struji premeštaju prema jugoistoku.

Lokalni pljusak pre nekoliko minuta prošao je tik uz Beograd i to zapadnije od centra, pri čemu je zahvatio delove Novog Beograda, ali se vrlo brzo premestio dalje ka jugoistoku.

U toku večeri i noći u većem delu Srbije biće suvo, u severnim predelima i uz razvedravanje, pa će biti vedro, pojasnio je Đorđe Đurić u svojoj prognozi.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Kiša i pljuskovi i tokom noći su mogući na jugu Srbije, a na planinama iznad 800 metara sneg.

Trenutne temperature u većem delu Srbije kreću se od 8 do 14°C, u Beogradu je 11°C.

U petak i u subotu više sunca, a u nedelju i ponedeljak ponovo kišovito i hladnije, na planinama sa snegom.

Promenljivo vreme zadržaće se do pred sam kraj meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija