• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.05.2016

21:29

BRITANAC UHAPŠEN U PEĆI! Katolički sveštenik-pedofil se krio na Kosovu!

Vesti

BRITANAC UHAPŠEN U PEĆI! Katolički sveštenik-pedofil se krio na Kosovu!

Podeli vest

Nekadašnji britanski katolički sveštenik Lorens Soper, za kojim je raspisana evropska poternica zbog seksualnog zlostavljanja dece uhapšen je na Kosovu, saopštili su danas lokalni policijski zvaničnici

 

Britanske vlasti raspisale su poternicu za Soperom zbog sumnje da je od 1991. do 2001. godine, dok je bio sveštenik jedne katoličke crkve u Londonu, počinio više seksualnih prestupa nad maloletnicima.

Policija u Prištini potvrdila je novinarima BBC-ja da je Britanac uhapšen u četvrtak u Peći.

Visoki policijski zvaničnik potvrdio je za BBC da je proces ekstradicije u toku i da britanske vlasti očekuju brzo izručenje Sopera.

Evropska poternica za hapšenje bivšeg sveštenika raspisana je 2012. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
riki

pre 7 godina

Na Kosovu je i Pahomije, svesteno lice koji je takodje zlostavljao decu!

ljubisa

pre 7 godina

martine riki vajdu nime dik-i,...zašto si ozlojadjen...Pravoslavna vjera je uzvišena...ova djubreta iz vatikana su masovni pedofili...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set