• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

05.07.2016

09:55

SAZNAJEMO: Kamere snimile vandale iz Pazara, USKORO HAPŠENJE!

Vesti

SAZNAJEMO: Kamere snimile vandale iz Pazara, USKORO HAPŠENJE!

Podeli vest

Vandali koji su tokom noći izlomili 29 nadgrobnih spomenika na muslimanskom groblju "Gazilar" u Novom Pazaru su identifikovani i uskoro će biti uhapšeni, saznaje Informer od izvora bliskog istrazi

Prema našim saznanjima, kamere za video nadzor koje se nalaze pored ograde od groblja, zabeležile su vandale koji su tokom noći uništili spomenike.

- Kamere su postavljene na kućama i radnjama koje se nalaze tik uz groblje, metar dva od ulaza. Ovaj slučaj će ubrzo biti poptpuno rešen - rekao je Informeru izvor iz istrage.

Muslimani danas proslavljaju Bajram, najveći islamski praznik pa je ovaj događaj posebno uznemirio javnost ne samo u Novom Pazaru već i šire.


VANDALIZAM U NOVOM PAZARU: Na groblju porušeno 25 nadgrobnih spomenika!

Policija je odmah po prijavi građana izašla na mesto događaja a portparol novopazarskog tužilaštva Jovo Milanović rekao je Informeru da je uviđaj pored policije obavio i dežurni tužilac.

- Uviđaj je obavljen i tragamo za počiniocima koji su tokom noći uništili 29 nadgrobnih spomenika - rekao je Milanović.

Tokom prvog dana Bajrama običaj je da muškarci obilaze groblja gde se pomole za duše umrlih članova svoje rodbine. Tako je bilo i ovoga jutra sve dok ovaj vandalski čin nije otkriven.

- Ne mogu da verujem da je neko imao srce i dušu da uradi ovo, ne mogu da verujem da postoji takav čovek. Njemu ne treba suditi, dajte nam ga da mu mi presudimo, da mu mi izreknemo kaznu. Visio bi taj meni nasred centra sve dok mu kosti vrane ne bi odnele - ljutito je govorio jedan Novopazarac dok je gledao u uništeni spomenik svog brata. 

A. G.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
citateljka

pre 7 godina

Citiram:"Ovaj slučaj će ubrzo biti poptpuno rešen " Ne obecavajte nesto u sta niste sigurni. Policija resava samo slucajeva gde ne mora ni prst da pomeri i gde dobije zeleno svetlo! SRAMOTA za Srbiju da hrani milione hohstaplera, kriminalaca, lezilebovica, primitivaca. U Evropi smo vec na prvom mestu po kriminalitetu. Novcane kazne i zatvor za sve huligane pa ce drugi put razmisliti da li im se isplati da besne i ruse...

Nardi

pre 7 godina

Drugi narodima druge vere na ovim prostorima nema mesta sa srbima...

baba roga

pre 7 godina

Ovo samo degenerici mogu da urade.Hapsi bagru i po kratkom postupku DOŽIVOTNA!

Jovica Nedeljković

pre 7 godina

BEZBOŽNICI,činite zlo ! ZVONI,ZVONI,ZVONO -I- Nema lepšeg zvuka od crkvenog zvona daleko se čuje zvuk miloga Boga. -II- refren Zvoni,zvoni,zvono hajde kaži svima da u svetu samo jednog Boga ima. Zvoni,zvoni,zvono hajde kaži svima da u svetu samo milog Boga ima. -III- Bog mi dade snagu pesmu da napišem da Boga volimo i Bogu molimo. -IV- Molimo se Bogu grehe da oprosti postanemo časni odreknemo vlasti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set