• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2016

19:29

BURNO U ČAJETINI: Građani sprečili izvršitelje da predsedniku opštine Milanu Stamatoviću zaplene auto!

Vesti

BURNO U ČAJETINI: Građani sprečili izvršitelje da predsedniku opštine Milanu Stamatoviću zaplene auto!

Podeli vest

Izvršitelji su danas pokušali da zaplene privatnu imovinu predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, jer, kako je obrazloženo, nije u potpunosti postupio po presudi Opštinskog suda u Užicu

U pokušaju zaplene imovine, automobila, izvršitelje su sprečili građani, koji su se okupili ispred Stamatovićeve kuće.

Stamatovića je tužila porodica Jeremić, zbog govora o njihovoj navodnoj zloupotrebi i uzurpiranju zemljišta oko jezera na Zlatiboru.

Sud ga je kaznio sa 300.000 dinara, Stamatović kaže da je kaznu platio, ali je sa zakašnjenjem u jednom dnevnom listu objavio "izreku", odnosno prvi deo presude, što mu je naložio sud.

Stamatović objašnjava da sud ne želi da prizna objavljivanje "izreke", već traži objavljivanje u javnosti cele obrazložene presude, što je, kako smatra, nečuveno, jer samo obrazloženje može da sadrži i hiljade stranica.

SNP: Osuđujemo neviđene pritiske na Stamatovića!

- Sada traže još 270.000 dinara da im platim zato što nije objavljeno obrazloženje presude, a sud nije precizirao. Sada su tu izvršitelji koji su došli da plene automobil. Ne znam šta bi sutra radili ljudima koji nemaju mogućnost da se pravno savetuju ili ne znaju da se odbrane, da dolaze u situaciju da izvršitelji dolaze i plene imovinu na ovaj način - rekao je Stamatović.

Prema njegovim rečima, država bi trebalo da zaštiti građane, a ne oni da se štite od države i onih "koji su uzurpirali narodnu imovinu".

- Ja sam kao predsednik opštine samo upozorio samo državu i javnost da rade svoj posao i evo kakvu sam dobio nagradu - rekao je Stamatović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ficko

pre 7 godina

ova država je privatna prćija jer ne funcionišu institucije sistema i nema vladavine prava što obilato koriste onin koji su privatizovali državu ovde pravo važi samo za boraniju

Marina

pre 7 godina

Kladim se da Zorana stoji iza ovoga-alergicna je na Stamatovica!

Una

pre 7 godina

Ovo je lopov na kub, on i cela ekipa treba da trule 100 godina u zatvoru. Neka ih poseti DRI pa cete se i sami uveriti.

Rodoljub

pre 7 godina

Не суди никоме из мржње,јер ти се може судити!!!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set