• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

01.01.2017

18:41

AMSS: Saobraćaj se odvija bez dužih zadržavanja i prekida!

Vesti

AMSS: Saobraćaj se odvija bez dužih zadržavanja i prekida!

Podeli vest

Saobraćaj se na putevima u Srbiji večeras odvija bez dužih zadržavanja i prekida uz nešto veći broj vozila na autoputevima

Zbog niskih temperatura koje se kreću u rasponu od -15 u Sjenici, pa do -1 stepena u Negotinu, savetuje se maksimalan oprez za volanom zbog moguće poledice koja otežava vožnju i povećava mogućnost sudaranja i izletanja sa puta, upozorio je AMS S.

Takođe se savetuje veće odstojanje u odnosu na druga vozila i da se brzina vožnje uskladi uslovima puta.

Upotreba zimske opreme obavezna je i na svim putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima i u planinskim predelima. Prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Divčibaraima, Staroj Planini, Goču i Vlasini su prohodni. 

Na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, a prema poslednjim informacijma Uprave granične policije nema dužih zadržavanja od 30 min za putnički saobraćaj.

Zbog predprazničnih dana u kojim se nalazimo, vozače očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima. 

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

U danima intezivnog saobraćaja kada mogu biti višesatna zadržavanja na graničnim prelazima sa Hrvatskom, "Batrovci" i "Šid", vozačima se savetuje korišćenje alternativnih graničnih prelaza poput GP "Bačka Palanka", "Sot", "Ljuba", "Neštin" ili "Bogojevo". 

U narednim danima za vreme novogodišnjih i božićnih praznika očekuje se pojačan saobraćaj i na graničnim prelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Bugraskom, Rumunijom i Makedonijom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set