• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2017

12:22

VANREDNA SITUACIJA u delu opštine Vrnjačka Banja!

Vesti

VANREDNA SITUACIJA u delu opštine Vrnjačka Banja!

Podeli vest

Na delu teritorije opštine Vrnjačka banja danas je proglašena vanredna situacija zbog bujičnih poplava koje su, u noći između subote i nedelje, zadesile neka tamošnja naselja

Kako se navodi u saopštenju opštinske informativne službe, predsednik opštine Boban Ðurović je, na predlog Štaba za vanrednu situaciju, na hitnom zasedanju, proglasio vanrednu situaciju u slivovima Gračačke, Otročke i Rsovačke reke. 

Konstatovano je da je usled bujičnih poplava koje su, u noći između subote i nedelje, zadesile naseljena mesta Gračac, Otroci i Rsavci pričinjena velika materijalna šteta na infrastrukturnim objektima.

Bujične poplave su potpuno uništile nekoliko velikih mostova, na koji način je prekinuta putna komunikacija sa više domaćinstava u ugroženom području. Voda je nosila stoku, automobile, traktore i poljoprivredne mašine, i prodrla u više domaćinstava. 

Svi resursi uključeni su kako bi se najhitnije normalizovao život građana, ističe se u saopštenju i dodaje da se komisije za procenu štete već nalaze na terenu.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set