• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

03.03.2018

08:37

(FOTO) POŽAR PROBUDIO KRUŠEVLJANE! Gust crni dim nad Bagdalom, NEMA STRADALIH!

Vesti

(FOTO) POŽAR PROBUDIO KRUŠEVLJANE! Gust crni dim nad Bagdalom, NEMA STRADALIH!

Podeli vest

Gust crni dim koji se jutros u rano jutro nadvijao nad kruševačkom Bagdalom izgledao je stravično. U prvi mah ljudi ranoranioci pomislili su da su gorele kuće ili automobili

Požar je kuljao iz podnožja brda Bagdala, neposredno ispred starog kruševačkog groblja u Ulici Novoj Balšićevoj 34, gde su gorele pomoćne prostorije, mada je požar pretio da zahvati dve susedne kuće. 

U prvi mah, Kruševljani iz ovog naselja, koje su probudile sirene vatrogasnih kola, pomoslili su da je požar zahvatio ljude na spavanju, pa su pohrlili na mesto dogadjaja. Srećom u ovom požaru niko nije stradao.

Brzo su stigla vatrogasna kola kruševačke vatrogasne jedinice, koja gase požar. Stigla je i patrola policije, za koju na sreću nije bilo posla. 

Gašenje požara i dalje traje, a istraga će utvrditi kako je došlo do požara, mada se na licu mesta može čuti da je požar izazvala neispravna električna instalacija. 
                                                                                                                                                   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set