• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

11.04.2018

22:32

TO, MIŠKO! Ovaj direktor treba da bude primer svima u Srbiji!

Vesti

TO, MIŠKO! Ovaj direktor treba da bude primer svima u Srbiji!

Podeli vest

Direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik u Novom Pazaru Enes Miško Pljakić jedan je od retkih rukovodioca u Srbiji koji je spreman da celu smenu provede radeći fizičke poslove kako bi firma kojom rukovodi bila što uspešnija i bolja

Pljakić je danas kosio travu na Rekreativnom centru ispred Pendika zajedno sa svojim radnicima koji rade na održavanju sportskih terena.

- Pa nisam kralj ako sam direktor. Baš zbog toga što sam na rukovodećem mestu, treba da budem primer zaposlenima u našoj ustanovi. Nemojte da pišete o tome, nađite neke zanimljivije teme, ovo je normalna stvar - rekao je Pljakić.

A.Grbović

Baš zbog toga što jeste normalna stvar, ili bi trebalo da bude, Informer objavljuje fotografije i priču o ovom uspešnom direktoru. 

Njegove kolege kažu da im je pre nekoliko godina, kada je Miško imenovan na funkciju, bilo neobično što je zajedno sa njima radio fizičke poslove.

A.Grbović

- Zna od da sadi cveće sa nama, da farba klupe i ograde. Mnogo puta je zajedno sa nama čistio terene, nosio sportske sprave. Nedavno je vario neke rikvizite na terenima - kaže jedan od zaposlenih u SSU Pendik iz Novog Pazara.

Inače, SSU Pendik upravlja sportskim dvoranama i terenima kao i Rekreativnim centrom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set