• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2018

08:17

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA! Ljiljana Smajlović upozorava na veliko zlo: AKO NE PRIHVATIMO PLAN ZA KOSOVO AMERIKA ĆE OD SRBIJE NAPRAVITI PALESTINU!

Vesti

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA! Ljiljana Smajlović upozorava na veliko zlo: AKO NE PRIHVATIMO PLAN ZA KOSOVO AMERIKA ĆE OD SRBIJE NAPRAVITI PALESTINU!

Podeli vest

Masakr demonstranata u Gazi bio je pokazna vežba za sve one koji se suprotstavljaju interesima SAD

ČITAJTE JOŠ:

DOKAZ NATO ZLOČINA! Italijanski sud utvrdio da je njihov vojnik umro od posledica zračenja u ratu 1999.Porodici Valerija Aleksandera Merisa (27), koji je 1999. bio na granici sa Srbijom, isplaćeno više od 500.000 evra odštete pošto je dokazano da je 2004. umro od dejstva osiromašenog uranijuma 

RHMZ: Stiže dugo tropsko leto bez kiše

FILIP KOSTIĆ: Bićemo senzacija u Rusiji!Mogu da se kladim da ćemo proći u osminu finala Svetskog prvenstva

NELE KARAJLIĆ: Beograd je moja kuća, a ne Sarajevo!

KIJA BESNA: Slobo, ne dam ti razvod!

ANA I RASTA: Ljubav jača od svega!

POKLON DODATAK - LJUBAV I ZDRAVLJE

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danker

pre 5 godina

A brat Putin će od Srbije, Izrael ,pa će neki stvarno proći kao Palestinci

Branko

pre 5 godina

@ Ljiljana Smailovic: I ako priznamo Kosovo, Ameri ce od SRB napraviti Palestinu!!!!?????? Ljudski fanatici-zveri!!!!!!!????????

RINGISPIL

pre 5 godina

Vazno je da su RTS 1 i Prva ceo dan prenosili kraljevsko vencanje iz Londona. Meni nista vise ne treba.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set