• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: R.B.

21.09.2018

19:21

(FOTO) GRADONAČELNICA KRUŠEVCA PEŠAČI DO POSLA: Evropska nedelja mobilnosti

Vesti

(FOTO) GRADONAČELNICA KRUŠEVCA PEŠAČI DO POSLA: Evropska nedelja mobilnosti

Podeli vest

U okviru Evropske nedelje mobilnosti, grad Kruševac organizovao je niz manifestacija, a prva aktivnost tokom današnjeg dana je "Pešačimo do posla"

Za ovu varijantu dolaska na posao, opredelile su se gradonačelnik Kruševca Jasmina Palurović i pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosati dr Jelena Milanović.

Foto: R.B.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Paluriović izabrala je pešačenje kao najoptimalniju mogućnost dolaska na posao, pokazavši ličnim preimerom da treba iskoristiti svaku priliku za rekreaciju.

- Evropska nedelja mobilnosti treba da bude samo podsetnik da u svakom trenutku razmišljamo o svom zdravlju, načinu života i primerenoj fizičkoj aktivnosti. Edukativnim sadržajem utičemo na najmladje da shvate važnost kretanja, boravka u prirodi, igre, vožnje biciklom, umesto što svoje slobodno vreme mahom koriste za igrice, telefone i kompjutere…- kaže Jasmina Palurović.

Foto: R.B.

 Gradonačelnica Kruševca je, inače, aktivan učesnik mnogih polumaratonskih trka,a u uoči Župske berbe pre neki dan potrčala je i Župsko vinogorje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Sta mislite, pesaci do posla, trebalo bi svi da pesace do posla pa bi izgubili to salo sto im cak i mozak okruzuje. Mozda bi svi bili zdraviji a i muskarci i zene bi postovali jedni druge bolje. Ne tako davno velika vecina Srba nije mogla ni da sanja svoj auto a kamoli da sa njime ide na posao. Neki ljudi nemaju ni krov nad glavom a ona misli da se muci zato sto jedan dan pesaci do posla.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set