• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RHMZ

05.11.2019

15:31

STIŽE POTOP! NAKON JEDNOG OD NAJTOPLIJIH NOVEMBARSKIH DANA U ISTORIJI, sledi nam PREOKRET

Vesti

STIŽE POTOP! NAKON JEDNOG OD NAJTOPLIJIH NOVEMBARSKIH DANA U ISTORIJI, sledi nam PREOKRET

Podeli vest

U Srbiji će sutra biti oblačno i svežije vreme sa obilnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U toku noći na severu i zapadu zemlje stiže naoblačenje koje će usloviti kišu, a sutra tokom dana ponegde i pljuskove sa grmljavinom. U sredu i četvrtak  u centralnim i južnim krajevima lokalno se očekuje oko 20 litara po metru kvadratnom za 12 sati!

Na jugoistoku zemlje veći deo dana suvo i toplo vreme.

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 16, najviša dnevna od 16 do 23.

U Beogradu oblačno, svežije, povremeno sa kišom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Dnevna temperatura od 16 do 18.

Inače, prema podacima RHMZ, danas je u 14 časova u prestonici  izmerena temperatura od 24 stepena, po čemu je ovo jedan od najtoplijih 5. novembara u istoriji našeg glavnog grada.

U meteorološkim analima ostao je zapisan 5.11.1996. godine kada je zabeležen rekord od 26,1 stepena.

Foto: RHMZ printscreen

U Srbiji će narednih dana biti toplo, sa temperaturom iznad proseka i kišom mestimično.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set