• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2020

07:39

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Rejting svetskih lidera u Srbiji: Putina voli 85 odsto Srba, a Trampa samo 23 odsto

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Rejting svetskih lidera u Srbiji: Putina voli 85 odsto Srba, a Trampa samo 23 odsto

Podeli vest

Istraživanje 'Galup internešenela' pokazalo da je ruski predsednik ubedljivo najomiljeniji strani političar u Srbiji, drugi na listi Si Đinping, dok je Donald Tramp tek na 13. mestu

U danjašnjem broju čitajte još:

- SRBI, NE PANIČITE, NIJE NIŠTA STRAŠNO! Korona nije ništa opasnija od gripa

- Marko Milačić, lider Prave Crne Gore: Milo nas neće pobediti ni ako izvede vojsku na ulice

- Jelena Đoković: Novak mi je tri puta dao otkaz


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Vrlo jednostavno i prosto, neko te pomaze i dolazi kod tebe u goste ,cak se pravi da ti je prijatelj a to radi iz svog interesa, a neko vodi svoju politiku iz Vasingtona. Iskreno mislim da amerikanci ( izuzima bila klintona i olbrajtovu ) nemaju nista protiv srbije. Ali to ne pokazuju na pravi nacin. Nijedan zvanicnik jos nije dosao u srbiju i da je uputio izvinjenje svojim saveznicima iz dva svetska rata za bombardovanje gradjana i drzave koja im je uvek bila dobar partner. Bombardovanje je plod umobolnih ljudi koji su to smislili za rad sopstvene koristi, a ne za rad koristi americkog naroda. To je granica koju moraju da povuku ambasadori za pocetak a onda i drzavni sekretari i predsednici obe drzave kako bi Srpski narod ponovo poceo da veruje da smo prijatelji. Onda bi rejting bio isti cak veci u korist Amerikanaca. Ali prvi korak je na Americi da vidi da li interes grupe pojedinaca veca od intersa njihove drzave.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set