• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

09.04.2020

11:13

PRVO SU MI REKLI DA JE UMRLA BAKA, A 8 SATI KASNIJE, STIGLA JE JOŠ GORA VEST! Anđela (24) je studentkinja iz Niša koju je ŽIVOT U JEDNOM DANU NAJOKRUTNIJE KAZNIO

Vesti

PRVO SU MI REKLI DA JE UMRLA BAKA, A 8 SATI KASNIJE, STIGLA JE JOŠ GORA VEST! Anđela (24) je studentkinja iz Niša koju je ŽIVOT U JEDNOM DANU NAJOKRUTNIJE KAZNIO

Podeli vest

Anđela Kostić (25), studentkinja stomatologije iz Niša, doživela je ogromnu tragediju kada je u jednom danu ostala bez majke i bake koje su preminule od korone!

Tog 5. aprila u 10.30 borbu za život izgubila je baka Vinka Jovančić (82), a u 19 časova i majka Ljiljana Kostić (55). Za svega osam sati mlada Anđela ostala je potpuno sama, pošto joj je otac preminuo pre tri godine.

- Majka i baka su bile na respiratoru u bolnici. Baka je bila slaba, a prognoze za mamu su bile dobre. Ona je 12 dana izdržala najgori udar upale pluća, bila je zdrava, nije imala nikakve hronične bolesti i bila sam sigurna da će se izboriti sa virusom - skrhano priča Anđela.

Najpre je iz bolnice stigla tužna vest da baka nije izdržala, a posle osam sati Anđela je saznala da joj je i majka preminula.

- U trenutku sam zanemela. Mama se radovala što privodim studije kraju. Imala je planove za moju stomatološku ordinaciju. A sada sam potpuno sama na svetu i spremam dve sahrane... - priča Anđela i zahvaljuje se dobrim ljudima koji žele da joj pomognu.

- Mnogo ljudi me je pozvalo da izrazi saučešće, da pomogne. Zvale su me kolege sa fakulteta i dekanka. Moj otac je bio stomatolog, pa mi sada podršku daju i njegovi prijatelji. Svi mi kažu da moram da budem jaka. To i pokušavam. Takve stvari se nikada ne prežale... - kaže Anđela.

Pomoć za Anđelu

Ova studentkinja stomatologije, kojoj je ostalo još osam ispita do kraja fakulteta, stambeno je obezbeđena, ali troškovi sahrana i druge potrebe iziskuju više novca, a ona je bez ikakvih primanja, tako da svi koji hoće da pomognu to mogu da učine na broj žiro-računa 205900101890492552 kod Komercijalne banke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set