• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

07.04.2015

10:24

PRVA FOTOGRAFIJA PILOTA HEROJA Stavili ga odmah pored kopilota Lubica?!

Vesti

PRVA FOTOGRAFIJA PILOTA HEROJA Stavili ga odmah pored kopilota Lubica?!

Podeli vest

Objavljena je prva fotografija pilota heroja Patrika Sondhajmera koji je pokušao da spreči kolegu Andreasa Lubica da sruši avion Džermanvingsa u francuske Alpe, piše Dejli mejl

Jedina fotografija na kojoj se vidi Sondhajmer je snimljena u sedištu ove aviokompanije u Kelnu. Na stolu u sobi za odavanje počasti članovima posade postavljene su fotografije svih članova koji su taj dan leteli. 

facebook.com

Ipak, mnogo kontroverze i negativnih reakcija izazvala je sama pozicija njegove fotografije. Naime, Sondhajmerova fotografija stavljena je odmah uz fotografiju kopilota Andreasa Lubica, kom je do poslednjeg trenutka pokušao da sugeriše da otvori vrata i na kraju pokušavajući da probije u pilotsku kabinu i spreči ga u bezumnom činu.

 

 

This seems to be the only image of the crew of Germanwings Flight 4U9525. Unfortunately no where in this article does it indicate which image belongs to which crew member! (article is in French). Posted by Tribute to Captain Patrick Sondheimer on Sunday, April 5, 2015

 

Komemoracija za žrtve tragičnog pada aviona biće održana 17. aprila u katedrali u Kelnu, a događaju će prisustvovati i nemačka kancelarka Angela Merkel i nemački predsednik Joahim Gauk. Kancelarka je na komemoraciju pozvala i predstavnike svih država iz kojih su bile žrtve. Piloti Lufthanze koji će prisustvovati poslednjem oproštaju od kolega neće nositi svoje uniforme kako ne bi dodatno traumirali rođake i prijatelje poginulih u nesreći. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OSVETA SE SLUZI HLADNA

pre 9 godina

To znaci da Nemci znaju pozadinu tragedije ali ce je saopstiti pociniocima ADEKVATNO KAO HLADNU OSVETU.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija