• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2015

09:15

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NA SMRT PRETUKLI MLADIĆA koji je napravio sabraćajku!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NA SMRT PRETUKLI MLADIĆA koji je napravio sabraćajku!

Podeli vest

U Rostovu je pokrenuta istraga zbog smrti mladog vozača koga su pretukli meštani sela Siniavski pošto je napravio saobraćajku i oštetio im automobile!

Kako kažu istražni organi, meštanina (22) pretukli su njegovi sugrađani, a u linču je učestvovalo desetine ljudi! Razlog za brutalnu surovost bio je što je mladi Rafael Halgatijan u nedelju, u danu seoske slave, izgubio kontrolu nad svojim automobilom i oštetio pet parkiranih vozila?!

Linč je pokušao da spreči Rafelov otac koji je bio sa njim u kolima, ali nije mogao ništa da uradi protiv 300 razularenih meštana. Mnogi od njih se danas pred policijom pravdaju da su ustvari pokušali da spreče nasilje.

 
U međuvremenu, policija Rostovskog regiona objavila je da su osumnjičeni identifikovani, kao i napadač koji je zadao fatalni udarac.

UPOZORAVAMO VAS DA OVAJ VIDEO SADRŽI SCENE BRUTALNOG NASILJA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija