• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik.hr/Informer.rs

05.09.2015

15:28

PUTINE, PA GDE ĆE TI DUŠA?! Rusija zatvara nudističke plaže!

Vesti

PUTINE, PA GDE ĆE TI DUŠA?! Rusija zatvara nudističke plaže!

Podeli vest

Turisti u Moskvi ostaće bez nekoliko najpopularnijih plaža, nakon što su vlasti odlučile da ih zatvore i da na tom mestu naprave park

Vlasti žele nudističku plažu koja je poznato i rado posećeno mesto brojnih nudista u poslednjih 30 godina da pretvore u park. Kritičari napominju kako je ova odluka odraz konzervativnih vrednosti koje zemlja zastupa, a koje podržava i pravoslavna crkva.

Gotovo da je sve od onoga što se naziva “gej propagandom“, pa do erotskih scena ispisanih u ruskim klasicima potpuno ispalo iz klime koja se u poslednje vreme nadvila nad Rusijom.

Sličan slučaj se već dogodio pre tri meseca kada su lokalne vlasti pre same sezone kupanja zatvorile plažu kod Sankt Peterburga.

– Treba da štitimo našu decu od starih golih, dlakavihperverznjaka koji se tamo šetaju – rekao je prilikom zatvaranja plaže Vitalij Milonov, konzervativni zastupnik, poznat po anti-LGBT stavovima.

Voditeljka antikampanje nudističkih plaža Ljudmila Stebenkova, nudiste koji posećuju takve plaže u Rusiji nazvala je nenormalnima.

Pripadnica Putinove vladajuće Ujedinjene ruske partije pokrenula je anti-nudističku kampanju putem svog bloga na kojem je između ostalog napisala kako se na tim plažama često događaju incidenti.

Voditelj moskovkse organizacije za prirodni turizam Sergej Mitjušin napominje kako su te plaže poznato odredište nudista još od sedamdesetih godina, ali da ako se ne bude ulagalo u njihovo održavanje uskoro će postati smetljište.

Ukoliko plaže budu zatvorene, tražiće se novo mesto za ovakve plaže, napomenuo je Mitjušin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misa

pre 8 godina

BRAVO PUTINE !!! HILJADAMA GODINA COVEK JE STVARAO MORAL I OBUKAO SE, E, SAD BI NEKI PERVERZNJACI DA SVE TO PONISTE I VRATE SE UNAZAD !!!\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17