• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

04.11.2015

19:46

DOKAZ IZ CRNE KUTIJE: Ruski avion nije oboren ni bombom ni raketom!

Vesti

DOKAZ IZ CRNE KUTIJE: Ruski avion nije oboren ni bombom ni raketom!

Podeli vest

Dešifrovanjem podataka iz crnih kutija utvrđeno je da je uzrok pada ruskog aviona na Sinajskom poluostrvu, kada su poginule 224 osobe, bila eksplozija u motoru, objavio je egipatski list "Masri el Jaum“, pozivajući se na pravosudni izvor u istražnoj komisiji

Prema rečima sagovornika lista, zaključci su izvedeni posle „dešifrovanja podataka iz crnih kutija“. Uzrok eksplozije biće „utvrđen tokom dalje laboratorijske analize, kao i prikupljanjem dodatnih podataka s mesta nesreće“.

Izvor je naveo da „crne kutije nisu zabeležile nikakvo obraćanje pilota dispečerima pre havarije. On je takođe rekao da ništa ne ukazuje na verziju o terorističkom napadu.

- Na osnovu uzoraka iz tela poginulih i olupina aviona biće utvrđeno da li su korišćena eksplozivna sredstva ili je eksplozija bila rezultat tehničke neispravnosti aviona - naglasio je sagovornik lista.

lifenews.ru

Prema njegovim rečima, na osnovu snimka iz crne kutije jasno je da se pad aviona desio veoma brzo.

- To znači da je eksplozija bila veoma snažna i da je dovela do istovremenog otkazivanja motora. To je izazvalo požar na jednoj strani i odvajanje dela aviona - objasnio je izvor.

Vlada Velike Britanije smatra da je uzrok udesa ruskog aviona A321 mogla da bude ekplozivna naprava, saopšteno je iz kancelarije britanskog premijera.

- Dok je istraga u toku ne možemo s punom uverenošću da kažemo zbog čega je došlo do nesreće ruskog avina. Ali na osnovu novih podataka, strahujemo da je uzrok nesreće mogla da bude eksplozivna naprava - navedeno je u saopštenju. 

 

PROČITAJTE JOŠ:

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POTRESNO! Prvi snimci s mesta pada ruskog aviona: Krv, dečije patike, istopljeni telefoni...

NOVA TEORIJA O PADU RUSKOG AVIONA: Ni kvar, ni raketa, nego BOMBA!

TERORIZAM IPAK UZROK TRAGEDIJE IZNAD SINAJA! Bombaš-samoubica se razneo u ruskom avionu?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Pan

pre 8 godina

Svi smo bili sigurni da je avion srusila eksplozivna naprava iznutra ali posto to sada tvrdi Velika Britanija moramo u potpunosti odbaciti tu mogucnost jer je poznato da samo osobe sa teskim ostecenjima mozga mogu poverovati bilo sta sto izlazi iz lazljivih britanskih i jenkijevskih usta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17