• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2016

11:29

PAPA POTVRDIO: Majka Tereza će biti proglašena za sveticu 4. septembra!

Vesti

PAPA POTVRDIO: Majka Tereza će biti proglašena za sveticu 4. septembra!

Podeli vest

Papa Franja danas je i formalno odobrio da Majka Tereza bude proglašena za sveticu 4. septembra, prenose agencije, napominjući da do toga dolazi 19 godina posle njene smrti



Misionarka, koji je veći deo života provela pomažući siromašnima u Kalkuti, umrla je 5. septembra 1997. u 87. godini života, a 1979. je dobila Nobelovu nagradu. 

Majka Tereza rodena je u Skoplju u porodici poreklom iz Albanije kao Agnesa Gondža Bojadži 1910. a proglašena je blaženom 2003. u Rimu.

VATIKAN PRIZNAO ČUDO! Majka Tereza postaće svetica!

TRI GODINE PAPE KOJI JE SVE(T) OKRENUO NAGLAVAČKE: Pomirio se se pravoslavcima, voli Putina, sprečio pedofiliju u Vatikanu, proglasio prvu ženu za sveca, oprašta razvode i abortuse...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arso

pre 8 godina

To se isto radi i SPC, to je ljudska logika, ko kad se ja proglasim za kralja, svi bi mi se smejali i rekli da sam prolupao, ali kad papa, proglasi nekog za nazovi sveca, e to je već ozbiljno. Da priupitam gde je tu Bog, pita li se on nešto, ili mu papa ili neko drugi određuje saradnike i ljude preko veze šalje u raj ili pakao. Ovo je smešno , izrugivanje tvorcu, pljuvanje na Boga, šta će nam Sveto pismo, čemu ono služi, zašto su tu napisane Božje naredbe i zakoni, kad se ne poštuju, čak su srednjem veku papini prethodnici ubijali ljude koji su čitali Bibliju, a sad je on kao super star, i još jezuita. Šta još reći ustaše su jezuitski produkt, vuk u jagnjećoj koži.

Marko

pre 8 godina

Sad svako moze da bude svetac kao i da dobije Nobelovu nagradu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija