• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune/informer

24.03.2016

21:51

(VIDEO) ŠEF RUSKIH BEZBEDNJAKA OPOMINJE: Napad u Briselu je samo proba za nešto mnogo veće!

Vesti

(VIDEO) ŠEF RUSKIH BEZBEDNJAKA OPOMINJE: Napad u Briselu je samo proba za nešto mnogo veće!

Podeli vest

Šeg ruske službe bezbednosti, Franc Klincevič, upozorio je da bi teroristički napadi u Briselu mogli biti samo „proba“ za neki mnogo veći teroristički napad u Evropi u narednim mesecima

Klincevič veruje da bi evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u junu moglo biti meta novog napada Islamske države.

Klincevič je istakao da oni koji su sproveli ove terorističke napade pokazuju da su veoma sposobni i da su uspeli da se infiltriraju čak i u jednu od najbogatijih država EU.

„Potrebna je ozbiljna koordinacija u borbi protiv međunarodnog terorizma“, izjavio je Klincevič.

Komentarišući situaciju, on je napomenuo da ruske specijalne službe tačno znaju likove i prezimena onih koji su potencijalno opasni po Rusiju i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da spasu ruske građane.

Franc Klincevič je takođe dodao da sve države i njihove tajne službe nedvosmisleno treba da sarađuju sa Rusijom jer samo Rusija ima podatke koji im u tome mogu pomoći.

PROČITAJTE JOŠ:

DŽIHADISTI SE HVALE NAPADOM! Islamska država preuzela odgovornost za masakr u Briselu!

TERORISTI PLANIRALI JOŠ VEĆI POKOLJ: Na aerodromu pronađena neesklodirana bomba i kalašnjikov!

BELGIJA ZAVIJENA U CRNO: Proglašena trodnevna žalost

ERDOGAN NAJAVLJIVAO TERORISTIČKI NAPAD: Bomba iz Anakare, mogla bi da eksplodira u Briselu!

ŠOKANTNA OPTUŽBA IZ TURSKE! Erdogan: Uhapsili smo 2015. jednog od terorista, a Belgijanci ga pustili!

KOMŠIJA VIDEO BOMBAŠE: Nisu dali taksisti da im dira torbe, sami ih ubacili u kola!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Још није време...Лекцију Запад није научио..! Све док не буду потпуно обесхрабрени и беспомоћни са својом софистицираном технологијом рата - пред навалом бомбаша самоубица...доведени до очаја, неће се обратити Русији за помоћ...А онда..одједном ће скинути све санкције и клечати и молити за помоћ...А до тада...полако и мудро... Зна Бог то понајбоље - да уреди...! "Платити" се мора... Грех крви - само се крвљу може опрати...!.. Докле..? Док не стигне искрено и недвосмислено - покајање...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija