• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.03.2016

08:45

AMERI SU ZNALI I ĆUTALI?! Braća El Bakravi bili u bazi podataka SAD o teroristima!

Vesti

AMERI SU ZNALI I ĆUTALI?! Braća El Bakravi bili u bazi podataka SAD o teroristima!

Podeli vest

Braća Ibrahim i Halid El Bakraui, koja su osumnjičena za samoubilačke napade na briselskom aerodromu i metrou, poznata su američkim zvaničnima od ranije i nalazila se u bazama podataka SAD o teroristima, prenela je televizijska mreža NBC



Dvojica neimenovanih američkih zvaničnika tvrde da su braća Bakraui navedeni u američkim bazama podataka kao "potencijalne terorističke pretnje" bez preciziranja u kojoj od mnogih baza o teroristima su se oni nalazili, naveo je juče NBC.

IDENTIFIKOVANI SVI NAPADAČI IZ BRISELA: Braća El Bakravi i Nadžim Lahraui napravili MASAKR NA AERODROMU!

Pre napada u Briselu, belgijska braća imala su obimne dosijee sa krivičnim osudama za krađe automobila, pljačke i pucanje na policajce, preneo je AFP.

MISTERIJA ČETVRTI ČOVEK! Jedan brat aktivirao je bombu na aerodromu, drugi u metrou. A ko je onda drugi čovek na ovoj fotografiji!?​

Ibrahim el Bakraui, prošle godine je dva puta deportovan iz Turske, čije vlasti su svoje evropske kolege upozorile na svoje sumnje da se radi o islamističkom borcu.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je u sredu da je jedan od briselskih napadača uhvaćen u Turskoj u junu prošle godine, ali da je deportovan u Belgiju na njegov zahtev.

JEDAN BRAT DRŽAVNI NEPRIJATELJ, DRUGI PONOSAN NA SVOJU ZEMLJU! Bombaš iz Brisela brat belgijskog reprezentativca u tekvondou!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posdemosic

pre 8 godina

Svasta, neko neupucen bi obako sa daljine, pomislio da oni sve ovo sami rade svojim ljudima kako bi mobilisali svoje gradjane i omogucili novo dostampavanje papirica bez zlatne garancije. Sve naravno u cilju dalje borbe protiv strasnih surovih neprijatelja.

englezii

pre 8 godina

Nije mi jasno kako neko i moze da ocekuje od americke bande da im javi da su ti i ti potencijalni a sada ne samo potencijalni nego stvarni ubice u iscekivanju ! pa cela americka vladajuca banda od Dzonsona na ovamo su sve sami svetski zlikovci i masovne ubice koji samo idu svetom i unistavaju i narode i njihove drzave ! Koliko mene secanje sluzi prva drzava koju su oni unistili,doduse malo prikrivenije od sadasnjih unistavanja, je Rumunija jer je odbila da bude duznik ovisnik njihovih bankarskih lopuza ! Pa sve vise i vise i otvorenije a konacno su se nasukali u Siriji kada im je bogu hvala G Putin pokazao gde im je mesto i ko su i sta su u svetskim razmerama ! nadam se da ce konacno da dodje do konacnog urusavanja te na zlu i tudjoj nesreci i stvarnom genocidu stvorene "kobajagi drzave a zna se ,od strane Engleske krune !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17