• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2016

09:22

(FOTO) TAKO JE TO KAD SI MALI KRALJ! Britanski princ Džordž U PIDŽAMI dočekao Baraka i Mišel Obamu!

Vesti

(FOTO) TAKO JE TO KAD SI MALI KRALJ! Britanski princ Džordž U PIDŽAMI dočekao Baraka i Mišel Obamu!

Podeli vest

Britanski princ Džordž sinoć je ostao do kasno budan kako bi upoznao američkog predsednika Baraka Obamu i njegovu suprugu koji su došli na večeru u Kensington palatu



Domaćini večere bili su princ Vilijem sa suprugom Kejt, a večeri je prisustvovao i princ Heri.

Dvogodišnji princ Džordž dočekao goste u pižami i belom ogrtaču, učtivo se rukovao sa predsednikom SAD a zatim seo na ručno pravljenog drvenog konjića koji su mu on i Mišel poklonili ranije za prvi rođendan kako bi im pokazao koliko mu se sviđa.

Tanjug/AP



Obama i njegova supruga bili su, kako navode britanski mediji, time oduševljeni, kao i kada su videli Džordža kako se igra igračkom koju su mu poslali kao poklon za rođenje njegove sestre Šarlote.

Pošto je bilo kasno princeza Šarlota je već spavala kada je par Obama stigao u goste britanskom prinčevskom paru.

Tanjug/AP



Obama i njegova supruga Mišel juče su u zamku Vindzor ručali sa britanskom kraljicom Elizabetom i princom Filipom, a predsednik SAD je razgovarao i sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbija do Pastrika

pre 8 godina

Koliko su predsednici amerike mali,smenjivi, kao delovi usisivaca naspram ovog malog buduceg vladaoca pola sveta.Jezivo,nista normalno.

Grigorije MMM

pre 8 godina

Ostao do kasno budan, tztztz...!? Baš zanimljivo, a kroz prozor se vidi da je napolju dan.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17