• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2016

00:14

ERDOGAN BEŽI KOD ANGELE: Predsednik Turske zatražio azil, Nemačka ga odbila?!

Vesti

ERDOGAN BEŽI KOD ANGELE: Predsednik Turske zatražio azil, Nemačka ga odbila?!

Podeli vest

Prema poslednjim informacijama, Erdogan je pokušao da odleti za London nakon što je odbijen od strane Nemačke, javlja NBC

Iako je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao da veruje da će pokušaj puča biti suzbijen u kratkom roku i da ne veruje da će vojska uspeti u tom pokušaju, pozivajući narod na ulice, poslednje vesti iz Turske kažu da je Erdogan zatražio azil u Nemačkoj i da na sve načine pokušava da napusti zemlju.

Ranije je javljeno da je on na odmoru na jugu zemlje u Bodrumu odakle je krenuo ka istanbulskom aerdoromu ili u Ankaru.

Zapadni mediji posle toga su preneli da je predsednik privatnim avionom možda sleteo u Grčku, kao i da je navodno zatražio azil u Nemačkoj. Erdogan i nemačka kancelarka Angel Merkel imaju poseban vid saradnje budući da je Turska pristala na briselski sporazum o migrantima koji je inicirao Berlin. Ipak, niko iz nemačkog državnog vrha nije se obratio javnosti da potvrde da li je turski predsednik zaista zatražio azil u toj zemlji.

Ponavljamo, nijedna informacija trenutno nije potvrđena.

U međuvremenu se preko aplikacije "fejs tajm" oglasio i sam Erdogan rekaviši da je "i dalje predsednik" i pozvavši narod da "izađe na ulice i brani demokratiju".U Turskoj se uporedo odvija i rat informacijama, mediji odani režimu takođe prenose da je predsednik van ikakve opasnosti i da se priprema da se obrati naciji.

ERDOGAN POZIVA PRISTALICE NA OTPOR: (Bivši) Predsednik Turske traži podršku od naroda!

KULMINACIJA NEZADOVOLJSTVA ERDOGANOVOM POLITIKOM: Svet pomno prati situaciju u Turskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
somi zajecar

pre 7 godina

Sada poziva narod u pomoc a taj isti narod Turske je opljackao, Jedan je od najbogatijih ljudi svet, i ima palatu sa 1000 soba. Svakoj sili kad tad doce kraj.

Vlada

pre 7 godina

OOOOOOOOOOOOOOOO TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Masala.

Goran

pre 7 godina

Ako se javio preko aplikacije, jasno je koliku ima (ne)kontrolu u drzavi.

vlada

pre 7 godina

A pucaš Rusima u ledja, pa nadmen /u početku/ bez izvinjenja, dolaziš PUZEĆI tim istim Rusima da se izviniš! Lepo sam ti rekao, a nije ti niko preneo, nisi ti "sulejman" i Turska nije sila, već najobičniji američki laufer! Tako ćeš i proći! Ne znam samo gde je onaj "pešak" Davutoglu?

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija