• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2016

09:57

(FOTO) OBAMINA ĆERKA JE NARKOMANKA! Skandal trese Ameriku, tinejdžerka uslikana kako PUŠI "TRAVU"!

Vesti

(FOTO) OBAMINA ĆERKA JE NARKOMANKA! Skandal trese Ameriku, tinejdžerka uslikana kako PUŠI "TRAVU"!

Podeli vest

Starija ćerka američkog predsednika Malija (18) uhvaćena kako na jednom muzičkom festivalu puši marihuanu. Amerikanci je zbog toga osuđuju i porede s ocem, koji je to isto radio u mladosti

Bez kazne

Malija će verovatno izbeći kaznu, s obzirom na to da je "trava" u Ilinoisu dekriminalizovana

 

Starija ćerka američkog predsednika Baraka Obame Malija (18) uhvaćena je prošle nedelje kako se na jednom koncertu u Čikagu drogira. Tinejdžerka je pušila "travu", što je radio i njen otac u mladosti, zbog čega su se oboje našli na meti kritika mnogih Amerikanaca, koji smatraju da takvo ponašanje ne dolikuje predsedničkoj porodici.

Malija je snimljena na muzičkom festivalu Lolapaluza u njenom rodnom gradu Čikagu kako se uz drogu zabavlja sa prijateljima. Na jednom od snimaka ona puši cigaretu koja liči na džoint.

Public

Ostavite dete na miru

Nakon što je veliki broj Amerikanaca napao Maliju zbog marihuane, našli su se i oni koji su pokušali da je odbrane.
- Ostavite devojku na miru. Nije uradila ništa loše. Šta vas briga šta ona radi - jedan je u nizu komentara na Tviteru.

- Da, pušila je marihuanu zajedno sa prijateljima - izjavio je jedan od očevidaca za američki tabloid "Rejdar".

On je dodao da se za nekoliko dana festivala Malija silno zabavila.

To potvrđuju ranije objavljeni snimci na kojima se vidi kako Obamina ćerka provokativno igra u grupi mladih. Nasmejana, u šorcu i kratkoj majici, ona je vrtela guzom, privlačeći pažnju radoznalih posetilaca festivala.

Nakon objavljivanja snimaka, veliki broj građana SAD osudio je na društvenim mrežama takvo ponašanje, nazvavši ga skandaloznim.

Bušove ćerke i princ Hari nisu bolji

Malija Obama samo je jedna u nizu dece svetskih državnika koja su izazvala skandale svojim ponašanjem. Američki mediji podsećaju da su se i ćerke bivšeg predsednika SAD Džordža Buša pokazale u lošem svetlu. Barbara i Džena bile su na naslovnicama tabloida zbog konzumiranja velike količine alkohola i marihuane na raskalašnim zabavama.
Treba podsetiti i na to da je svojevremeno u novinama osvanuo i britanski princ Hari, potpuno go, kako grli jednu od golih devojaka na zabavi u SAD.

- Ona je devojčica koja završava srednju školu i treba da upiše Univerzitet Harvard. Takvo ponašanje joj ne priliči. Ona bi, kao ćerka predsednika države, trebalo da bude primer svoj našoj deci - jedan je od komentara.

Pojedinci su postavili pitanje da li će Malija biti kažnjena, budući da je marihuana nelegalna u SAD. Međutim, Obamina starija ćerka će verovatno izbeći kaznu, s obzirom na to da je "trava" u državi Ilinois, gde se nalazi Čikago, dekriminalizovana. To ne znači da je dozvoljena, već samo da su kazne za posedovanje i konzumiranje kanabisa veoma blage, skoro nikakve.

Na društvenim mrežama Amerikanci su se bavili i time što je Malija otišla na muzički festival baš u vreme završne konvencije Demokratske stranke, na kojoj je Hilari Klinton izabrana za predsedničkog kandidata. Na toj konvenciji Barak Obama je sa suprugom Mišel podržao Hilarinu kandidaturu, a ceremoniji je prisustvovala i njihova mlađa ćerka Saša (15). Građani su primetili da je samo Malija falila i to zamerili njenim roditeljima, kriveći ih da su previše popustljivi prema njoj.

Public

Bilo je i onih koji su se setili da je i Barak Obama pušio "travu" tokom studija, te su ocenili da iver ne pada daleko od klade. Na Tviteru je objavljena već poznata Obamina crno-bela fotografija na kojoj on puši džoint. Ta slika je prvi put izašla na videlo 2008, tokom njegove predsedničke kampanje. Obama je tada priznao da je konzumirao kanabis, ali je rekao da je to radio samo u mladosti, poput miliona američke dece.

 

 

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zucko

pre 7 godina

Kako li je veselo kod njih u kuci kad neko ima rodjendan,ima se,svi duvaju a ne sm niko da ih kontrolise.

Maganik

pre 7 godina

Biće ona kao i tata predsjednica USA. Za to mjesto biti normalan i miusliti svojom glavom je otežavajuća okolnost.

Aleks

pre 7 godina

Ma kakva "narkomanka" i trice!?? Trava je 100% zdravija od cigareta i alkohola, tako da ne treba lupetati o tome!

Cica Gorio

pre 7 godina

Tata pusio,cerka pusi,Klintonova sekretarica pusi u ovalnom kabinetu gde se donose strateske odluke. Da li ce Hilari da pusi ili vise voli liz,videcemo u svakom slucaju ova nacija je degenerisana.

Aksentije Drlja

pre 7 godina

A od kada je narkoman neko ko puši travu???

DS

pre 7 godina

Ovo i nije neka vijest jer u SAD oko 80% omladine je bar jednom pusilo marihuanu.Eto,i otac joj je pusio tu travu,isto kao i njihov olimpijac Felps,dakle,nista cudno za Ameriku.

Riddick

pre 7 godina

Ajde pušila travu silan greh moš misliti. Da je pušila tompus pa još i da je bruka. Ala su ljicemerni ti ameri bre.

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija