• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2016

09:54

(VIDEO) SPREMAJU SE ZA RAT?! Kinezi predstavili novi "nevidljivi avion"!

Vesti

(VIDEO) SPREMAJU SE ZA RAT?! Kinezi predstavili novi "nevidljivi avion"!

Podeli vest

Novi borbeni avion stelt tehnologije Kina je predstavila na mitingu u Džuhaju

Prelet dva aviona J-20, koji se smatra simbolom nastojanja Pekinga da modernizuje svoje vojne kapacitete, trajao je 60 sekundi.

Prozvođač J-20 je kineski aeronautički konstruktor Čengdu.

Aeromiting je održan u okviru sajma u Džuhaju, najvećem do sada, na kojem će biti predstavljeni i antiraketni sistemi, bespilotne letelice i blindirana vozila domaće proizvodnje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUSAN

pre 7 godina

E kad bi nam pokloniki jedno desetak komada nebi se obrukali ni malo-sta je to za njih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija