• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2016

18:23

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VIKNUO JE "OSVETA ZA ALEPO" I POČEO KRVAVI PIR: Ovo je trenutak ubistva ruskog ambasadora u Ankari!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VIKNUO JE "OSVETA ZA ALEPO" I POČEO KRVAVI PIR: Ovo je trenutak ubistva ruskog ambasadora u Ankari!

Podeli vest

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije potvrdilo je da je ruski ambasador ranjen nakon što je naoružani napadač, za koga se ispostavilo da je policajac, ušao u galeriju u kojoj je on prisustvovao otvaranju ruske izložbe fotografija "Rusija očima Turaka", prenosi RT
Twiter

Na Karlova je pucano u trenutku kada je držao govor. Tas s javlja, pozivajući se na očevice, da je napadač koji je identifikovan kao policajac Mevlud Mert Altintaš (22) uzviknuo "Sklanjajte se odavde".

 

 


AFP prenosi, pozivajući se na očevica, da je napadač uzviknuo "Osveta za Alepo", dok fotoreporter agencije AP tvrdi da je muškarac u odelu i kravati uzviknuo "Alahu Akbar" pre nego što je ispalio najmanje osam metaka.

 

 

 


Američka agencija dodaje da je napadač rekao i nekoliko reči na ruskom i oborio nekoliko izloženih fotografija. Rojters navodi da je u galeriju ušao pokazavši policijsku propusnicu.

Turski mediji prenose da je napadač ubijen ubrzo nakon napada...  

facebook.com

 

Napad se dogodio u poznatoj galeriji "Čagdas Sanatlar Merkezi" u četvrti Čankaja gde se nalazi većina stranih ambasada, uključujući rusku.

O napadu je obavešten ruski predsednik Vladimir Putin.

 

 


Napad je izveden posle višednevnih protesta u Tuskoj zbog uloge Rusije u Siriji pri čemu demonstranti optužuju Moskvu za kršenje ljudskih prava u Alepu, iako Moskva i Ankara sada blisko sarađuju u evakuaciji građana iz tog sirijskog grada, navodi AFP.
 

 

 

(FOTO/VIDEO) NAPAD ISLAMISTA NA RUSKOG AMBASADORA: Diplomata podlegao teškim povredama, ubica ga izrešetao s leđa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
poskok

pre 7 godina

Za Ambasadora brz oporak da ozdravi nista drugo Ali ovo pocinje bude stvarno zalosno prvo Turci srusili avion Rusima Gospodin Putin oprasta sada pucali na Ruskog Ambasadora opet ce Putin oprosti ovaj teroristicki napad je tacno udar na Rusiju nista drugo ako ne uzvratu sada ondak ce svi mogu da radu sta god hocu sa Rusijom=znaci Rusija nije neka sila???

marko

pre 7 godina

Umro covek Bog da mu dusu prosti. Sad ce rusi da polude, oni su kao kad diras u govno, sto vise cackas sve vise smrdi. S bracom Rusima nema zezanja.

DS

pre 7 godina

Turska je od Ataturka postala relativno sekularna drzava i polako se civilizovala i ekonomski razvijala,a onda je,uz glasove ljudi iz ruralnih podrucja,dosao Erdogan,islamista i osmanlija i poceo drzavu vracati u srednji vijek sa namjerom da on postane sultan.Tursku je ponovo vratio u rat protiv Kurda,upao u Siriju pljackao naftu i ostala dobra,posvadjao se sa SAD,EU,Izraelom,u Pristini,k'o budala vikao :"Kosovo je Turska,Tiurska je Kosovo",u Sarajevu svojatao BiH,tako da se moze reci da taj covjek Tursku vraca u divljastvo XV vijeka s tim da je vec pohapsio sve sekulariste i sve normalne ljude u drzavi.Od dolaska Erdogana na vlast Turska je usla u haos iz koga nece izici. Ruski ambasador je nevina zrtva upravo toga haosa u kome se nalazi Turska.Neka mu je laka zemlja i iskreno saucesce porodici i Rusiji.

jovica tesanovic

pre 7 godina

Vec je neko pisao zakukace neko osvetice se neko za civile i Siriji.Popio je sve minuse i negativnim komentarima vredja a danas!?

Zivko

pre 7 godina

Rusi jesu velesila. Ali protiv ovakvih se najbolje bore Jevreji i Srbi. Samo te dve nacije mogu da se bore protiv ovakvog islama. Budaletina ubija gospodina coveka. Budalas budalasti. Koja mrznja prema nekom ko mu nije vode zamutio.

era raketas

pre 7 godina

Kod nas nije i nadam se nece zaigrati mecka jer oni su neunistivi nikad ne znas kada ce da rokne.Ne dzarkaj mecku ne pomazi da se ubijaju jer ubica potencujalni je civil kome je pobijena potodica,

george

pre 7 godina

Greote nadju usijanu glavu sa blago receno oskudnim intelektom zatruju ga puste u masu on napravi masakar....e a tu usijanu glavu nadju strane sluzbe preko pobunjenika islamista saveznika za neki njihov cilj obezbede mu prolaz daju oruzje, njegovo je da bude samo to sto jeste zivotinja...nadam se da ce se krckati u paklu.\n

borko

pre 7 godina

sa ledja turčine....kao i uvek...sa ledja.......sotono! ko se mača lati , od mača i nastrada!

MILAN

pre 7 godina

Kao prvo ne mislim da je sve to laznjak(false flag) kao sto Amerikanci rade da bi imali povoda da rade to sto rade,buni me samo to sto ni na jednom snimku nisam video krv na podu gde lezi ambasador,a i slika zivog ubice i kasnije ubijenog kako lezi ne prikazuju ipak istu osobu.Ovaj dok je ziv je neki cosavko a onaj sto lezi ima primetno jaku bradu kada se uvecaju slike.

kumerle

pre 7 godina

bravo jedini ispravan i tacan komentar,naravno da je sev iscenirao sto se tice ambasadora i naravno da nije ubijen pa iz aviona se vidi da se covjek ispruzio na ledja koliko je dug i sirok,ovako kada se puca i ubije osoba s ledja prvo nece nikada padati ovako nego ce pasti naprijed ,pogotovo kada je osoba ovolika kao ambasador,druga stvar na slici se ocigledno vidi da na stomaku izbocina lafo od izlaznog metka a nigdje krvi vidi se da ima pancir ..znaci lose izrezirano a povod reziranja je adekvatan odgovor na napade na siriju i ubijanje i turaka i rusa,znaci 100% ispravan komentar,sada ce ga skloniti negdje u rusiju a prazan kovceg u zemlju a rusija ce reci kako je cia i zapad umjesan i udariti opet po neduznom narodu .a ti admin kao i uvijek nemoj objaviti ono sto nije dobro za rusiju jer i ti i tvoj gazda mali se rusofili ali budite bar parlamentarni i demokrate pa pustite da svako kaze ono sto mora tj hoce.pozz

Roks

pre 7 godina

Policajac pucao u ambasadora i izgubi idiot i neka gori u paklu a ambasador neka pociva u miru!

Vule

pre 7 godina

Rusi su krivi trebali su svog ambasadora da cuvaju ,zato i mi Srbi bi trebali malo da se smirimo i oladimo Ruse ,da i nas tako nesto ne snadje

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17