• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

08.01.2017

23:24

(VIDEO) AMERIKANCI SPREMAJU RAT U EVROPI: Više od dve stotine tenkova i oklopnih vozila stiglo u Nemačku?!

Vesti

(VIDEO) AMERIKANCI SPREMAJU RAT U EVROPI: Više od dve stotine tenkova i oklopnih vozila stiglo u Nemačku?!

Podeli vest

U nemačku luku Bremerhafen stigla je oklopna vojna tehnika američke vojske, između ostalog i tenkovi i haubice, objavila je televizija RT
printscreen

Kako se navodi, ta tehnika je namenjena da podrži operaciju „Atlantska odlučnost“, a predviđeno je da 12. januara uđe u Poljsku. Celokupna tehnika i prateća oprema će biti transportovana vozovima, a očekuje se da će u tom procesu biti uključeno 900 vagona.

Primera radi, ukoliko bi se ti vagoni spojili, kompozicija bi bila 15 kilometara dugačka.

Ukupno je u nemačku luku stiglo 87 tenkova „M1 Abrams“, 144 oklopna vozila „M2 Bredli“, kao i 18 haubica „M109 Paladin“.

Uporedo sa istovarom tehnike u subotu su lokalni aktivisti protestovali u blizini nemačke luke i uzvikivali parole „Ne zveckati naoružanjem, zaustaviti dopremanje vojske“. Na mitingu je prisustvovalo između 160 i 400 ljudi.

AMERIČKA GVOZDENA BRIGADA STIGLA U EVROPU: NATO ojačao trupe na granici s Rusijom!

STIGLA KONJICA, AMERIČKI SPECIJALCI NA RUSKOJ GRANICI: U "strahu od agresije" baltičke zemlje molile SAD za pomoć!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jonny

pre 7 godina

I na kraju Ameri napadnu evropu to bi bio najveci vic.\n

OMG

pre 7 godina

Јел знају Хитлеровци колико степени има у Русији?

grof01

pre 7 godina

Libo njih taki za Rusiju.Spremaju se za genocidaše u smrdiji i šumskoj ;) Nek vam ovo ruglo od portala kaže istinu :) buuuuuhuuuhahaha

Nemir

pre 7 godina

Svakih 10 dana po neka vijest o mogućem ratu.Dosadni ste više s tim.

Tursk

pre 7 godina

Poljska sama ima 2700 tenkova ist toliko teskih oklopnjaka

Lala iz Banata

pre 7 godina

НАТО се боји најезде Муслимана...Зато и бегају у сигурност...Ближе...- Русији....!! Што је сигурно - сигурно је...!!

Dragomir

pre 7 godina

Лало из Баната,твој коментар проглашавам за ПРВИ НАЈБОЉИ на почетку ове године!Вала заслужио си пиће по жељи!Христос се роди!Све најбоље ти жели стари Драгомир шумадинац из Стига! ... '45 било ослобођење.Онда дошло осамостаљење а долази отрежњење! - Када будемо почели да заборављамо младост е то је доказ старости! - У селу се лакше дише а у граду се за селом уздише! - Стао ауто на сред шина а унутра се потукли србин и хрват око тога ИДЕ ЛИ ОНО ВОЗ ИЛИ ВЛАК! - Врло просто јер се зна колико је за њега посто!

Maxmen

pre 7 godina

Ma dajte molim vas kakav rat i protiv koga,troše pare od NATO partnera za svoju obuku. Ako bi hteli na ruje,ništa ispod 5 000 tenkova,ma sve su to igrice za veliku decu.

Rasho

pre 7 godina

velika im je to sreca kad cu ja da im onesposobim 60% i jos nesto pride samo ako krene

Rade

pre 7 godina

Vidim ja da će neko da povuče mačka za rep. A posle će mu biti kriv đavo !!!!

Vasko

pre 7 godina

Gde ce lopatom na buldozer.Nekoliko stotina protiv 15 hiljada tenkova. Budimo ozbiljni.

Ljubo

pre 7 godina

,zasto ne ,pa treba srusiti , razvaliti ,da bi ponovo bilo posla da se gradi.Civili su kolateralna steta ,ko brine za " raju" ?!...

nati

pre 7 godina

Psihopate bolesne,bas hoce da im Putin razbije te odvratne njuske,izigravaju majmune po svetu,kao oni su mirotvirci a u stvari su najokoreliji razvratni zlocinci.Sad ce za desetak dana sve da postignu sto su nameravali da ucine da je babaroga Hilari pobedila.Imaju srece sto Putin nije isti majmun kao oni i sto nece da se ciganci sa Obamom jer mu je ispod svake casti.Tramp je njegov pol. sagovornik i dostojan partner za razgovor.\n\n

Lovre

pre 7 godina

Eh, kad ce vise da krene... Jedva čekam da ponovno stupamo prema Staljingradu. Ovaj put neče da bude problema u pozadini. Pozadina je rješena, Amerikanci su na našoj strani, opametili se. Problem je samo što idem sve stariji, ali iskoristit će se valjda moje iskustvo iz rata 90-tih. Iskustvo u gonjenju neprijatelja, pa makar bili brži i od Srba, uvijek je potrebno. Ovoj planeti su ratovi potrebni kao i voda. Kako drukčije da se društvo riješi budala, kao što sam i sam. Ovako, udri, samo čekajte ljeto, ne volim zimu :))

ČITATELJKA

pre 7 godina

Uvek su postojali urednici i novinari koji su voleli i činili ratno huškanje i prizivanje rata i od toga su dobro finansijski, a i neki i politički, profitirali.

IC

pre 7 godina

Tenkovi abrams imaju noćni IC top, sa samo 100 tenkova su uništili 4000 Sadamovih i to naravno noću.Skidali ih ko vrapce u koorelaciji sa borbenim helikopterima apačima. Ovo ne sluti na dobro ili onaj trampavi jedno govori, a drugo radi ili demokrate neznaju da gube i po cenu rata deluju u agoniji i uništavaju evropu po sistemu posle mene potop.

XXL

pre 7 godina

Sva ova pokretna gvožđurija je sa prostora Bliskog istoka koja se NE isplati amerikancima da transportuju do kalifornijskih stajanki za vojni otpad u Americi. Ima ih na hiljade od '90.-tih na režimu čekanja za rasturanje. Čak se nisu trudili ni da ih prefarbaju već će to da ostave državama i vojskama kojima će ih uvaliti pa da to urade uz remont. A iz Amerike će im stizati od predhodnih rashodovanih tenkova i oklopnih vozila rezervni delovi. Samo koliko toga ima u Velikoj Britaniji i tamo su ameri zauzeli sa otpadom pola ostrva.

Kraj price

pre 7 godina

Uvalili su oni 2 miliona obucenih vojnika Evropi pod nazivom izbeglice. Kad njih mobilisu eto topovskog mesa. Evropa i ameri bi ruski ugalj i zlato, naftu, gas i ostalo. Ruski narod to nece dozvoliti. Svi su naoruzani i Evropa ce postati pepeo. Cuveno ostrvo zla ce biti potopljeno, a mi i ostali holateralna steta. \n

stefke

pre 7 godina

Sve krsevi iz iraka koje isis nije hteo da kupi. Dzabe ce da ih farbaju kad su prepuni peska. Cak ni poljaci to nisu hteli vec su im ga uvalili zahvaljujuci obavezama kao nato clanica, isto ko i krvatima, jos im za krseve izmuzu milijarde dolara njihovih poreskih obveznika. Sakali ste nato, zemite gi.

Laki

pre 7 godina

Ja mislim da je to dobra vest sto ih vise ime lakse ih je sagoreti sa jednom baterijom, kacusa, samo neka se koncentrisu

vlada

pre 7 godina

Bolje da ste ovaj bespotrebni trošak dali medjunarodnom "Crvenom krstu", siromašnima, gladnima i bolesnima .... a što se tiče "Atlantske budućnosti" - NEMA je! Gospodo, nastavite li, KRAJ vam je neminovan, a verujte, jedva čekam!

miroljub

pre 7 godina

Ameri kuvaju u tuđem loncu. Naje..će Poljaci i Nemci kao i mnogo puta pre.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija