• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2017

21:22

(FOTO/VIDEO) TRAMPA PROGANJAJU IZJAVE IZ PROŠLOSTI: Da mi Ivanka nije ćerka, bila bi mi devojka!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TRAMPA PROGANJAJU IZJAVE IZ PROŠLOSTI: Da mi Ivanka nije ćerka, bila bi mi devojka!

Podeli vest

Ćerka novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država postala je jedna od najuticajnijih dama na svetu. Ipak, pojedine fotografije iz svoje prošlosti Ivanka bi najradije spalila

Donaldov odnos sa najstarijom ćerkom oduvek je bio neobičan, a stoga i intrigantan za javnost i medije. I dalje se prepričava Trampova neprimerena izjava o svojoj ćerki u jednoj emisiji.

- Ona ima veoma lepo telo. Da mi Ivanka nije ćerka, možda bi mi bila devojka - rekao je on i zgrozio javnost.

Da porodica u tome ne vidi ništa pogrešno svedoče i brojne fotografije oca i ćerke nastale tokom prethodnih godina. Pre svega, tu je fotografija nastala 1996, kada je Ivanka imala 15 godina, na koncertu grupe Beach Boys na porodičnom imanju Trampovih na Floridi. Na njoj Ivanka igra dok sedi u očevom krilu, a mnogi su ovo ocenili kao izuzetno neprikladno.

 

 

Po medijima se širila i fotografija na kojoj Ivanka pozira sa ocem i njegovom suprugom Melanijom, a na kojoj se Donald naginje da poljubi svoju ćerku. Mnogi su ismevali porodicu zbog ovog momenta koji je zabeležen kamerom.

 

 

Tu je i jedan skoriji snimak, nastao prošle godine na Nacionalnoj republikanskoj koncenciji u Ohaju, koja je privukla pažnju javnosti zbog načina na koji je Tramp dodirnuo ćerkine kukove, a koji je ponovo ocenjen kao neprikladan.

Reuters




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Имам ћерку... Имам и швалерку...Само ми жена ... - за сва времена...!!

xx

pre 7 godina

ovdje se samo moze vidjeti otac koji obozava svoju kcer. nista manje nista vise ! svaka cast donalde , ti si pravi tata jer djeca te vole sto je preocito! samo bjedni satanisti i pedofili , 'zastitnici' djece ( stite ih od roditeljske ljubavi !?) mogu ovo vidjeti kao nastrano , tj. iz vlastitog ugla !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija