• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

03.02.2017

16:17

TRAMP POSLE NAPADA KOD LUVRA: Ameriko, opameti se!

Vesti

TRAMP POSLE NAPADA KOD LUVRA: Ameriko, opameti se!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Trump naveo je posle napada kod Luvra u Parizu uz povike “Alahu akbar” da Amerika mora da se opameti

Novi šef Bele kuće je kazao da je napadač "radikalni islamistički terorista," koristeći termin koji je i ranije koristio za takve napadače, prenosi AFP.

- Novi radikalni islamički terorista je upravo izveo napad u muzeju Luvr u Parizu. Turisti su bili zaključani. Francuska je ponovo na ivici. OPAMETI SE, AMERIKO - napisao je Tramp na društvenoj mreži.

Muškarac naoružan mačetom napao je i lakše ranio vojnika u centru Pariza u blizini muzeja Luvr, uzvikujući "Alahu akbar". Teško je povređen nakon što je drugi vojnik pucao u njega, a francuske vlasti su pokrenule istragu o napadu koji su okarakterisale kao teroristički.

Za sada nema informacija o identitetu napadača, koji je živ i pored teških zadobijenih povreda.

Načelnik pariske policije Mišel Kado potvrdio je da je napadač imao mačetu i dva ranca i da je pokušao da uđe u podzemni tržni centar kod Luvra, prenose francuski mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anarhista

pre 7 godina

Ja sve mislio da je Tramp americki preCednik.

Zivko

pre 7 godina

Tramp Predsednik USA je veliki mirotvorac za razliku od Obame i Tramp ce sve sto je obecao Amerikancima i predizbornoj kampanji da ispuni.Bravo Tramp.

zemunac

pre 7 godina

Pa i vučić je OBEĆAVOOOO, i gde smo sad. nemožeš da otvoriš frižider da njega nema. Kupujem rešo? prodavac kaže pazi kad otvoriš ko će da iskoči. ja se nasmejah slatko.

Anka Balkanka

pre 7 godina

Vučić je lider i pravi SRBIN, a izdajicama uvijek će smetati onaj ko se brine o sudbini naroda i ko neće da primi pare od žutog smeća iz zemlje i inostranstva

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17