• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2017

14:16

ZAŠTO, BRE, CRNI DONALDE?! Tramp čestitao Tačiju godišnjicu nezavisnosti

Vesti

ZAŠTO, BRE, CRNI DONALDE?! Tramp čestitao Tačiju godišnjicu nezavisnosti

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp poslao je pismo čestitke kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju povodom godišnjice jdnostrano proglašene nezavisnosti

 

Kako je navedeno u saopštenju objavljenom danas na sajtu kosovskog predsednika, Tramp je naveo da se partnerstvo između SAD i Kosova oslanja na zajedničkim vrednostima i interesima. 

Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnom regionu Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integrisanom u međunarodnu zajednicu, naveo je Tramp.

On je dodao da očekuje nastavak široke i duboke saradnje, usredsređene na podršku povećanju demokratskog i privrednog razvoja, jačanju vladavine prava na Kosovu, rešavanju sporova sa susedima, kao i borbi protiv nasilnog ekstremizma i stranih boraca terorista. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 7 godina

Pitanje je dali Tramp uopšte zna gde se Kosovo nalazi. Pre svega, američka spoljna politika ostaje uvek ista prema Srbiji, nema veze ko je na vlasti i dali nas voli ili ne. Uzalud su se mnogi radovali njegovoj pobedi.

nada

pre 7 godina

Glupi Trampe Kosovo nije jednostrano proglaseno i nije priznato od svih drzava tako da ti je bolje da se vise upoznas sa situacijom koja je i ne lupetas !!!!!!!!!!!! Da bog da da i ti dozivis u Americi ono sto smo mi doziveli !!!!!!!!!!!! IZVINI SE SRPSKOM NARODU ZA OVAKVU GRESKU !!!!!!!!!!!!!!!!

exSer b

pre 7 godina

Hrvate i ti si bio Srbin pa nas izdade Papi. Isti ste.

nenad

pre 6 godina

Ne pada mi na pamet da citam hrvatske novine, a kamoli da bilo sta komentarisem. Kompleksi su cudo!!!!

david

pre 7 godina

odavno sam ja rekao da je narandzast covek zajeban covek. Taj pokusava mudro da ispadne kao dobar a u stvari u njemu cuci najgori predsednik prokletih drzava ikad. on ce izazvati WW3 \n

Sale nacionale

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto se cudimo ? Prvo ga slavimo a onda ga pljujemo. Srbi shvatite u istoriji ni jedan americki predsednik nista dobro Srbiji nije doneo. Ovaj Tramp nije nista bolji nego ostali koji su bili na americkoj vlasti ! Jedini pravi prijatelji su Ruska Federacija i ruski narod. Hvala im na svemu. SPASIBA !\n

rafa

pre 7 godina

Вук длаку мења али ћуд никад ... САДисти такође ,нажалост n

cope

pre 7 godina

Ameri su ameri,ko god im precednik bio. KOSOVO JE SRBIJA <3\n

demo21704

pre 7 godina

HA ... HA .... HA .... U Ideale veruju samo budale, kao i što je bilo ko verovao da će "žućko" nešto promeniti ... ameri ne menjaju svoju spoljnu politiku nikada ... "DOK SE NE RASPADNU "

riki

pre 7 godina

A sta ste ocekivali od americkih ubica i olosa. Kod nas se kaze: srala curka, srala guska isto ti dodje.\n

Krkodedic

pre 7 godina

Sta je tu neobicno za Trampa.Americki narod nebi izlazio na ulice demonstrirajuci protiv njega da je on dobro spakovan u glavu.Vidite da deluje kao drogiran.

lavica

pre 7 godina

To radi administracija to je uhodana retorika,niti on zna gde je Kosovo niti zna gde je Srbija ne palite se dzabe..

Radovan

pre 7 godina

Naslov bi trebao da glasi: "Zašto Trampe Srbine"

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

E moji Svrbi , pa dali ste vi misleli da ce on vratiti Kosovo vama??!!! Trazite Kosovo od Putina, a on nek posalje svoje vojnike a mi cemo ih vratiti na kesama.

NESA

pre 7 godina

Nije tacno! Tramp nije poslai nikakvu cestitku Taciju... Taci laze!!!!

dulence

pre 7 godina

Zato što je Vlora Čitaku bolja riba od Ivice Dačića.

SARA

pre 7 godina

TO JE STVARNO SRANJE DRUGO NISTA NEMSM DA KAZEM. \nSTRAVA\n

zoran

pre 7 godina

To treba proveriti dali je Trumpf stvarno pooslo-jer u njegovoj okolini nije za verovati ko sta radi i kako.jer vecina su njegovi izdajice koji pokusavaju da nastave Barakovu politiku,prepostavljam.

Sale majstor

pre 7 godina

Kao da Trump zna gde je Kosovo. Ili Srbija. Ili Balkan. To se pise automatski, cinovnici to rade.

PFC

pre 7 godina

Koliko smo najvni da trazimo i uzdamo se u Americke saveznike

maniks

pre 7 godina

Braco Srbi za koga smo mi navijali da pobedi. Nama cestita praznik Skot a siptarima licno Tramp protiv koga su svi siptari bili. Bojim se da ce ovaj nazalost biti gori i od onog akrepa Hilari. Zato drzimo se nase brace Rusa , Kineza...

Barbara Liry

pre 7 godina

Nista novo. Treslo se brdo, rodio se mis.

Oj Donalde srpski vojvodo

pre 7 godina

Crni Donalde sta ucini, a mi se nadali da ces da nam vratis Kosovo i RSK!

Crno dete

pre 7 godina

Silom oteto,silom se i vraca!Braco Srbi stize drugo poluvreme,sprem te se spremte......

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17