• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.02.2017

23:22

AMERIČKE DEMOKRATE IZABRALE PREDSEDNIKA: Posle drugog kruga, novi lider postao Tom Perez!

Vesti

AMERIČKE DEMOKRATE IZABRALE PREDSEDNIKA: Posle drugog kruga, novi lider postao Tom Perez!

Podeli vest

Američke demokrate su u drugom krugu glasanja za novog lidera stranke izabrale bivšeg ministra za rad Toma Pereza koji ima zahtevan zadatak da obnovi partiju i bude na čelu opozicije republikanskom predsedniku Donaldu Trampu, javio je Rojters

Demokrate nisu uspele da u prvom krugu glasanja izaberu novog lidera, ali su to učinile u drugom krugu.  Birali su između Pereza i Kita Elisona iz Minesote.

Izbori za novog lidera Nacionalnog komiteta Demokrata okupili su na stotine stranačkih zvaničnika, donatora i aktivista u Atlanti, prenosi AP.

Perez je bio ministar rada u administraciji Baraka Obame, a u prvom krugu glasanja nedostajala su mu samo dva glasa da bi postao naslednik Hilari Klinton. Pereza je za novog lidera izabralo 427 članova stranke sa pravom glasa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

I ovi imaju svoje jeremiće i jankoviće, svog šuleta i tadića ...nema, samo malo "protresi" i ispadaju go*na!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17