• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/webtribune

09.03.2017

22:42

(VIDEO) OTKRIVENO AMERIČKO SUPER TAJNO ORUŽJE: Ovi snimci su zbog tajnosti BRISANI VIŠE PUTA!

Vesti

(VIDEO) OTKRIVENO AMERIČKO SUPER TAJNO ORUŽJE: Ovi snimci su zbog tajnosti BRISANI VIŠE PUTA!

Podeli vest

Ovaj snimak se već pojavljivao ranije, ali su ga brisali nebrojeno puta. Pogledajte snimak i ako vam je značajan prebacite ga na svoj kompjuter jer će opet biti izbrisan. Neko očigledno ne želi da se o ovom oružju priča

Snimak prikazuje američkog vojnika koji trči nazad u tenk i jednostavno nestaje! Postoje ljudi koji tvrde da se ova tehnologija pojavila još devedesetih godina i da je veoma slična uređaju iz filma „Predator“.

Postoji još jedan snimak na kojem je prikazana upotreba uređaja u šumovitom predelu.

Ono što je sigurno jeste da vojska SAD sada poseduje ovu tehnologiju.

Neki izvori tvrde da američka vojska nije mogla da dopre do ovog otkrića dok je nisu dobili od vanzemaljaca (Pali anđeli) zajedno sa antigravitacionim tajnim svemirskim programom.

Gordon Daf, glavni urednik VeteransToday, rekao je kako je jednom video letelicu u obliku piramide koja je prosto lebdela u vazduhu. Nije visila ni na kakvoj žici, samo je lebdela!

On je u jednom intervjuu razgovarao o toj, ali i o raznim drugim tehnologijama koje nikada ranije nisu pomenute.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sargarepac

pre 7 godina

O ovome sa citao gledao pre par godina. Odelo se sastoji od ekrancica i minijaturnih kamera koje projektuju ono sto vide\n

Rade

pre 7 godina

Naučna fantastika, ha ha ha ha ha ,,sami sebi dižu rep ha ha .

Sančo Pansa

pre 7 godina

Rusi će sada da upadnu u nesanicu, ali tešku...

ATOMSKA SPARTA

pre 7 godina

Imali su oni tako i neke nevidljive avione, pa im je najpre jedan pao u buđanovačko blato odakle su ga drugovi Romi odneli u staro gvožđe, posle toga su morali da izgube još nekoliko takvih dok se konačno nisu opasuljili i uverili u to šta ih je ustvari snašlo, tako da su na kraju ipak morali da ih povuku iz upotrebe u neke podrume gde im trenutno služe za sakupljanje prašine hahahahahahaha...

usaf

pre 7 godina

Lepo sam rekao,vama "rusofilima",da USA poseduje vanzemaljsku tehnologiju,pocev od aviona do obicnog vojnika!Parite oci!!!

Zoran

pre 7 godina

Sto bi rekli puste zelje. Lepo uradjen film za neku bajku jer ovo nema ni naucno fantastickim filmovima. Onaj koji se baram malo razume u tehniku zna da je ovo apsolutno nemoguce za nauku kakvu poznajemo u danasnjem obliku. Cak i da postoje mikro video kamere one bi prikazivale sliku kakvu vidimo iz jednog pravca, ali cim malo promenimo ugao, ta slika vise nebi se uklapala u novovidjeni prostor....

SM

pre 7 godina

Sve ima samo treebaju oni koji ce da poveruju u bajku.Neka konstruktori idu u rat da to isprobaju

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17