• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2017

23:25

UBILI GA JEDNIM METKOM: Objavljen izveštaj patologa o napadaču s Vesminsterskog mosta

Vesti

UBILI GA JEDNIM METKOM: Objavljen izveštaj patologa o napadaču s Vesminsterskog mosta

Podeli vest

Britanski sudski patolog izjavio je danas da je Halid Masud koji je prošle nedelje izveo napad u blizini parlamenta u Londonu, preminuo od jednog metka, prostrelne rane na grudima

Policijski izvori su naveli da je Masud iznajmio automobil SUV koji je vozio preko Vestminsterskog mosta pre nego što je došao do blizine parlamenta.

U napadu na pešake na Vestminsterskom mostu i kasnije kod ulaza u britanski parlament, ubijeno je četvoro ljudi a više od 35 je povređeno. Napadač je takođe ubijen kada je nožem napao britanskog policajca, jednu od žrtava.

Jedna teško povređena osoba i dalje u komi u londonskoj bolnici. Jedna osoba se nalazi u pritvoru zbog moguće veze s napadom, navela je policija.

KLAO LJUDE IZ RAZONODE?! Britanska policija nije našla dokaze da je napadač iz Londona povezan sa ID

TERORISTA IZ LONDONA KLAO ZA ALIJU U BOSNI: Halid Masud bio pripadnik zloglasnog odreda El mudžahid!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija