• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2017

19:21

FRANCUSKI RADNICI PODRŽALI LE PEN: Makrona izviždali, sa Marin pravili selfije!

Vesti

FRANCUSKI RADNICI PODRŽALI LE PEN: Makrona izviždali, sa Marin pravili selfije!

Podeli vest

Francuski predsednički kandidat Emanuel Makron izviždan je prilikom "haotične posete" jednoj fabrici u problemu u rodnom gradu Amjenu
Tanjug/AP

Makron, koji je boravio u planiranoj poseti Amjenu s namerom da razgovara sa predstavnicima fabrike kojan ima probleme, obreo se u tom gradu zajedno sa svojom rivalkom Marin le Pen, koja je pre njega nenajavljeno obišla postrojenje.

OLAND UPOZORAVA MAKRONA: Ne uzimajte poraz Marin Le Pen "zdravo za gotovo"

"Predsednica Marin", dobacivali su okupljeni kada je 39-ogodišnji Makron stigao ispred fabrike "Whirlpool", kojoj preti preseljenje u Poljsku, prenosi AFP. 

Tanjug/AP

- Ovde sam da razgovaram sa vama. Naravno da se osećaju bes i anksioznost u ovoj zemlji. Mora se preuzeti odgovornost, zato sam ovde- rekao je Makron, prenosi AFP. 

EVO ŠTA SE DEŠAVA NAKON IZBORA U FRANCUSKOJ: Ako Makron pobedi, EU dobija VOJSKU!

Le Pen se prethodno iznenada pojavila u krugu fabrike, koja se bavi proizvodnjom kućnih aparata, dok je Makron bio na sastanku sa predstavnicima radnika fabrike "Whirlpool". 

Tanjug/AP

Ona se, ispred fabrike, fotografisala sa radnicima praveći "selfije". 

- Svi znaju na čijoj je strani Emanuel Makron, on je na strani korporacija. Ja sam na strani radnika, ovde na parkingu, ne u restoranima u Amjenu- poručila je Le Pen, u vreme dok je Makron bio na sastanku sa predstavnicima sindikata te fabrike u lokalnoj privrednoj komori. 

Makron joj je uzvratio napisavši na svom nalogu na Tviteru da je Le Pen provela "10 minuta sa svojim pristalicama na parkingu ispred kamera, dok je on proveo sat i po vremena sa predstavnicima sindikata, bez prisustva medija". 

MARIN LE PEN VEĆ NAPALA MAKRONA: Emanuel je slabić - ne ume da se suoči sa islamskim terorizmom!

Mediji navode da je u Amjenu Makron upoznao svoju 24 godine stariju suprugu Brižit Tronj, koja je predavala dramu njegovom odeljenju u srednjoj školi. Iz tog grada otišao je sa 16 godina kako bi nastavio školovanje u Parizu. 

Makron i Le Pen odmeriće snage u drugom, odlučujućem krugu izbora 7. maja.

KOME ĆE SE FRANCUSKA PRIVOLETI: Makron i Le Pen nastavljaju kampanju uoči drugog kruga


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 7 godina

Ako su pametni,priklonice sa Marin Le Pen,ovaj drugi ce dokrajciti Francusku toliko, da ce ona izgubiti svoj identitet i postati arapska drzava za samo 20-ak godina.\n

Ljubo

pre 6 godina

Svu srecu ,Francuzima zelim na ovim izborima .Ako izaberu briselskog predsednika ,nece imati vise vremena ni sansu za popravni .A ni svet vise nece moci gledati na dva oka ...i rat je bolji od ove sotone brisellske ....

Marcco

pre 6 godina

Francuzima želim isto što su i oni nama želeli a i dan danas nam žele...

viv

pre 6 godina

Danas ce nam pokazati sta nam ovih dana zele. Puste li zlocinca....dobili su debele pare,a pravda i zdrtve ih ne animaju, pa ko je bio u toku sa -zutom ucom-? Kusner, ns veliki prijatelj...

ČITATELJKA

pre 6 godina

Podržali fašistkinju Le Pen - to je najbolji dokaz da su Srbi super talentovani da se osramote sebe i Srbiju.

Sasa

pre 6 godina

Pricas a neznas sta pricas...kako te nije.Sramota...zbog vise.stvvari...kao.prvo sta ti znas o Marine le.Pen?jel.si ziveo jel.zivis u FR...ne verujem...ja.sam ziveo.imam.njihovo drzavljanstvo.i naravno.glasam "za nju"...ti si jedan debil.koji.nem.ni malo.obrazovanja savest i etiku...ona je naj bolje.sto.moze se desi.pravim Francuzima...ne.kazem.da je dobra bukvalno.ali kazem.da je naj bolja...kapiras?ne.verovatno.ali kada.bi znao.sitjociju celokupnu onda bi razumela...francuska.mesto.da bude lider.da ima.svoje.ja...je pod.cizmom amerike.i nemacke...arapi crci na.ulicu vladaju...ekonomija.im je.katastrofa....a sada da ti i.na.to odgovorim....koga po tebi bi trebala srbija da podrzi...nju koja kaze da je.Srbija samostalna zemlja da je Kosovo Srbija da 99 je izvrsena naj.veca agresija u novoj istoriji i da je dala povod treoristima.i drugim ratova po svetu...eli.da podrzi oni.upravu sto su nas napadali i zeli da naprave siptariju na balkanu????

Ljubo

pre 6 godina

Nemoj stavljati sve Francuze u isti kos ,okupirani su kao i mi Srbi ,a pogledaj i nasih Srba koliko ima da bi nam glavu i tebi ( ako si patriota ) i meni skinuli ....nebi ni trepnuli ....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17