• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2017

20:01

(VIDEO) VATRENA MOĆ SEVERNE KOREJE: Ovo je Kimov odgovor na moguću invaziju Amerikanaca!

Vesti

(VIDEO) VATRENA MOĆ SEVERNE KOREJE: Ovo je Kimov odgovor na moguću invaziju Amerikanaca!

Podeli vest

Objavljeni su snimci najveće vojne vežbe u istoriji Severne Koreje, održane u sklopu proslave 85. godišnjice osnivanja državne vojske, prenosi britanski Independent

Lider Severne Koreje Kim Džong un lično je nadzirao demonstraciju sile u kojoj je učestvovalo između 300 i 400 tenkova u blizini istočne luke Vonsan.

Državni mediji su objavili da je vojska spremna "da okonča istoriju američkog spletkarenja i ucena nuklearnim pretnjama"

"Moć Narodne armije nema granica. Poseduje najnoviju vojnu opremu, uključujući različito nuklearno oružje i balističke rakete", objavile su novine Rodong Sinmun.

Vežba je održana usred sve većih napetosti između Severne Koreje i SAD-a.

Američki predsednik Donald Tramp je nedavno od Kine zatražio da pokuša da "zauzda" svoje komšije, a SAD suodržale vojnu vežbu s Južnom Korejom.

(VIDEO) SEVERNOKOREJSKI MEDIJI UGLAS: Ako nas SAD napadnu, ZBRISAĆEMO AMERIKU sa lica Zemlje!

(VIDEO) MOĆNA RUSKA RAKETA LETI DO KRAJA SVETA: Satana nema konkurenciju!

KIMOV AMBASADOR ZA ZAPAD PRETI: Ne dirajte nas! Tri nuklearne bombe Severne Koreje mogle bi da UNIŠTE CEO SVET!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZEMUNAC

pre 6 godina

Koja glupost pokazuje kaćuše ili ti rakerne bačače a ameri tomahavke. i ko je po vama JAČI. Kome on preti smešno.

Dragan

pre 6 godina

Druze dal si ti corav il se samo pravis.... Koreanci ispaljuju granate iz Tenkova i Haubica .... nigde nema RBa !!

Lucky

pre 6 godina

Šta on znači šta je raketni bacač :) ? Vjerujem da ne zna ni razliku između raketnog bacača i bacača raketa. Današnja omladina ne služi vojsku pa često čujem i da transporter nazivaju tenkom :):):). Na žalost,tako se i neki novinari izražavaju.

TT

pre 6 godina

Sve u svemu, obicna starudija, prevazidjeni pristup ratu, dzabe topovi, haubice i tenkovi u modernom sukobu kada nemas kontrolu sopstvenog neba . taj oklop avioni ciste kao muve

TT

pre 6 godina

Kako nema raketnih bacaca, pa cim pocne video ispaljuju rakete iz njih .. sta si ti gledao ?

zoran

pre 6 godina

To je sasvim dovoljno da bije tamo gde najvise boli, a to je ziva sila. On ce da tuce po vojsci Amera koja je na granici sa S.Korejom. Da ne pricamo sto moze da baci atomsku bmbu na J.Koreju i Japan, bez problema. Ima on veoma jaku vojsku, veoma.

cica draza

pre 6 godina

ti si previse " zut " nemozes to da shvatis

RINGISPIL

pre 6 godina

Zemlja koja ima nuklearno oruzje do njih nisu stizali americki tomohavci tek da se zna. Nece niovaj put.

zeljkovameli

pre 6 godina

kimofili.nelaprdajte a ameri bise iskrcavali amfibijski?vi veze nemate prijebi ih sve preorali a onda ubacivanje u pozadinu itd.\n

TT

pre 6 godina

Ajde na palite se imali smo mi i irak ovakvu gomilu topova, i starudije pa su se ameri igrali sa nama .. samo kina to moze da zaustavi, nemojte ziveti u zabludi da SK moze da se nosi sa SAD ..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17