• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2017

14:24

ERDOGAN U EUFORIJI: Velika Amerika i velika Turska pretvoriće Raku u GROBLJE DŽIHADISTA!

Vesti

ERDOGAN U EUFORIJI: Velika Amerika i velika Turska pretvoriće Raku u GROBLJE DŽIHADISTA!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi Turska i SAD mogle zajedničkim snagama da takozvanu prestonicu Islamske države - Raku u Siriji pretvore u "groblje" za džihadiste

 

- Velika Amerika, koalicija i Turska mogle bi zajedno da pretvore Raku u groblje džihadista. Oni će tražiti mesto gde da se sakriju - rekao je Erdogan, prenosi AFP.

On je to rekao uoči sastanka sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, najavljenim za maj.

Turska je ranije ovog meseca objavila da je završila šestomesečnu operaciju "Eufratov štit" na severu Sirije, usmerenu protiv džihadista i kurdskih ekstremista.

Kako se navodi, Ankara želi da se pridruži operacijama koje predvodi SAD sa saveznicima, a čiji je cilj da se Raka očisti od pripadnika ID.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale988

pre 7 godina

Ja sam mislio da je Erdogan pametniji ... pa Ameri ne žele jaku Tursku što mu već više puta dokazuju jer oni ne žele ni jednu jaku Evropsku zemlju već državice na kojima će šiljiti onu stvar kada im se hoće i to je najnoviji vid neokolonijalizma ... ŠTA ĆE NJEMU JAKA TURSKA KADA POMAGANJEM KURDA DOBIJA CEPANJE I SIRIJE I TURSKE I JOŠ POSLUŠNIJU I MANJU DRŽAVU BEZ ISTORIJE I TRADICIJE SA KOJOM MOŽE DA RADI ŠTA IM JE VOLJA !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih
Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih

Tri osobe povređene su danas oko 13 sati u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od skretanja za nekadašnji aerodrom na putu Bor – Zaječar, kod semafora kojim se reguliše saobraćaj zbog radova na asfaltiranju.

08.05.2024

21:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija