• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

02.06.2017

11:33

(VIDEO) ŠOK U NATO! ČAK 96 ODSTO RUSKIH NUKLEARNIH RAKETA SPREMNO ZA LANSIRANJE: Sergej Šojgu poslao zastrašujuće upozorenje!

Vesti

(VIDEO) ŠOK U NATO! ČAK 96 ODSTO RUSKIH NUKLEARNIH RAKETA SPREMNO ZA LANSIRANJE: Sergej Šojgu poslao zastrašujuće upozorenje!

Podeli vest

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je rekao da su država i nivo strateških raketa Rusije na najvišem nivou spremnosti, jer je 96 odsto Svih strateških raketa spremno za lansiranje

Šojgu je istakao da su raketni bacači opremljeni najnovijom tehnologijom, kao i da ove rekete mogu da probiju svaki oblik raketnog štita.

Od 22-27. avgusta, rusko Ministarstvo odbrane će održati ARMIJA-2017 Međunarodni vojno-tehnički forum u vojnom parku Patriot.

(VIDEO) OBRAČUN RUSIJE I SAD POČINJE U VENECUELI, A NE U SIRIJI Putin udara u srce imperije!

Ova manifestacija će se održati na oko 300.000 kvadratnih metara.

Dinamičke demonstracije krstarenja, leta i vatrenih sposobnosti naoružanja, vojne i posebne opreme će se držati na Kubinka aerodromu, poligonu Alabino, teritorijama vojnih okruga i Severne flote.

(VIDEO) PENTAGON POLUDEO! RUSI PRAVE BAZU NA PRAGU AMERIKE: Svetu preti nova kubanska kriza!

Šojgu je rekao da je više od 100 međunarodnih potencijalnih izlagača već kontaktirano, dodajući da će po prvi put izložba pružiti vojnu opremu i naoružanje na poligonu Alabino noću.

Takođe se prave planovi za prikaz mogućnosti robotskih morskih sistema po prvi put.

Pored toga, vodeći ruski naučnici će učestvovati na forumu jer će ovaj događaj biti fokusiran na smart tehnologijama koje se mogu koristiti za potrebe vojske. Biće prikazana visoko tehnološka oprema.

NOVI ŠOK ZA NATO I EU: ITALIJA PRELAZI U PUTINOV TABOR: Moskva će razbiti najslabiju kariku Unije!

Kako kaže Šojgu, prošlogodišnji događaj se pretvorio u jednu od najuspešnijih međunarodnih izložbi oružja, municije i vojne opreme, dodajući da je prikazano više od 11 hiljada komada oružja i opreme od 58 proizvođača, koji dolaze iz 11 različitih zemalja (među kojima su Jermenija, Belorusija, Kazahstan, Malezija i Pakistan).

Kako se Rusija uspešno bori u jednom u najtežih ratova protiv terorizma našeg vremena, postoji naravno potreba da modernizuje vojsku i poveća njen budžet.

Samo prošle godine, budžet za vojne plate je povećan za 40 milijardi rubalja (640 milona dolara), pored uvođenja novih projekata koji bi znatno skratili vreme proizvodnje i naj taj način pomogli smanjenju troškova proizvodnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 6 godina

ne nego ce da cekaju ovu nato bagru sa spustenim gacama .

XXL

pre 6 godina

A šta to znači - da su sve ruske strateške nuklearne rakete NOVE. Dok amerikanci baš i nemaju taj kapacitet jer i one imaju 'rok trajanja'.

ANTE BAN

pre 6 godina

Rusi postaju gospodari planete! A onda- bit će krunidba Putina za svjetskoga cara! Radi odanosti, Srbi su zaslužili da se krunidba održi u Beogradu!

dejan

pre 6 godina

car se krunise u konstatinopolju gde mu je i mesto.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija